Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Kelep

Tokaj

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
68 fő
Szobák száma:
23 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 3910 Tokaj, Bodrogkeresztúri út 44.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Miskolctól
1 órára
Nyíregyházától
0.5 órára
Debrecentől
1.5 órára

Helyszín információk

Tokaj egyik legújabb, egész évben nyitva tartó szállodája, a Hotel Kelep***, mely nevét a műemlék jellegű kéményén fészkelő gólyapárról kapta, 2012 nyarától fogadja vendégeit. 23 szobával és lakosztállyal rendelkezik, közvetlenül a hegy tövében, a sport és horgászturizmusáról is ismert Bodrogtól nagyjából 100 méterre helyezkedik el.

A szálloda nemdohányzó, klimatizált, Wi-Fi elérés biztosított, a fürdőszobás, erkélyes szobákban nagy képernyős LCD televíziók gondoskodnak a kényelemről és kikapcsolódásról. Az épület előtt és mögött van lehetőség térítésmentes parkolásra. A szálloda wellness részlege (jakuzzi, fitness terem, finn szauna és infraszauna), valamint a recepció melletti drinkbár a nap 24 órájában áll a vendégek rendelkezésére.

A belső udvaron a 80 fős étterem terasza, valamint egy játszótér a parkban biztosítja a friss, hegyi levegő élvezetét. A játszótér mellett családbarát felszerelés, illetve a recepció közelében található, számítógéppel és játékokkal kialakított sarok is kedveskedik a kicsiknek.

A legmodernebb technikával felszerelt 80 fős konferenciaterem szakmai rendezvények, workshopok, tréningek, gálavacsorák és esküvők megrendezésére is alkalmas, továbbá egy kisebb különterem is igénybe vehető.

A borvidék kiváló lehetőségeket kínál csapatépítéshez, partnertalálkozókhoz, bármilyen céges- vagy családi rendezvényhez. 

A szabadidő aktív eltöltésére a híres tokaji pincék, bortúrák, túraútvonalak gyalogos és kerékpárral történő bejárása, vízen a kenuzás és sétahajókázás, a múzeumok, valamint Tokaj felújított hangulatos belvárosában a színház ad lehetőséget. Emellett télen sípálya és kb. 30 kilométeres körzetben Sárospatak, fürdők és a híres Nyíregyházi Állatpark (ócenáriummal) továbbá horgászat, vadászat, valamint lövészet - abszolút kezdők és profik számára egyaránt - bővítik a kört.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • erdő
  • kertkapcsolatos
  • elzárt
  • szabadtéri
  • wellness részleg
  • borrégió közeli