Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Jogar

Balatonföldvár

Balaton
Maximum kapacitás:
125 fő
Szálláshely kapacitás:
100 fő
Szobák száma:
42 db
Termek száma:
6 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 8623 Balatonföldvár, Spur István utca 18.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Veszprémtől
1 órára
Szekszárdtól
1.5 órára

A Hotel *** Jogar szállodát és éttermet autóval az M7-es autópályán, majd a 7-es főúton továbbhaladva közelíthetik meg.
Budapest felől a zamárdi lehajtónál érdemes lehajtani az M7 autópályáról, majd tovább haladva a 7-es úton, kb. 7 km megtétele után érkeznek meg Balatonföldvárra. Nagykanizsa felől érkezve a balatonszárszói kijáratnál érdemes lehajtani az autópályáról, ebben az esetben a 7-es főúton 2-3 km-t Budapest irányába kell autózni, hogy elérjék Balatonföldvárt.
Balatonföldvárra beérve, a főút mellett fogják látni a Kukorica csárdát, itt a csárdánál kell lekanyarodni a kikötő felé vezető Bajcsy-Zsilinszky útra. A szálloda az első keresztutcán balra található, rögtön a sarkon.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Gróf Széchenyi Ödön 162 m2 125 fő
Kvassay Jenő 69 m2 30 fő
Spur István 69 m2 30 fő
Barna Terem 48 m2 25 fő
Zöld Terem 48 m2 22 fő
Vörös Terem 48 m2 25 fő

Helyszín információk

A városközponthoz, a tóparthoz - kikötőhöz (200 méter) egyaránt közel található a település legeredetibb építészeti alkotása a Hotel *** Jogar. Ez a városi szálloda nyugodt környezetben nyújt vendégei részére pihenést, vagy egyéb konferencia rendezvények lebonyolítására megfelelő lehetőséget. Az egész évben nyitvatartó szálloda kellemes környezetben, családias hangulattal várja vendégeit.

A szálloda 36 kétágyas szobával, 3 kis méretű - Stúdió - apartmannal, 2 nagy méretű - lakosztály - apartmannal és 1 családi apartmannal rendelkezik. A szállodai szobák színes televízióval, ébresztős rádióval, szobainassal, kisebb méretű hűtőszekrénnyel és telefonnal vannak felszerelve. A szobában biztonsági zárral ellátott szekrény található. A standard szobák zuhanyzóval vannak felszerelve.

Az étterem, 80-100 fő befogadására alkalmas, az éttermi terasszal jó idő esetén és nyáron még 80 fő elhelyezésére van lehetőség. A szakácsok által elkészített tradicionális magyar ételeket, ínyenc különlegességeket, vegetáriánus ételeket kínálnak a Vendégeknek, de a különféle ételérzékenységű Vendégekre is figyelnek. Különböző alkalmakra gyertyafényes vagy borkóstolós vacsorákat is tartanak meghívott borászokkal. A terasz udvarán jó időben bogrács partik szervezésére is lehetőség nyílik.

A különböző méretű konferenciatermek, szekció termek teljes technikai felszereléssel, tetszés szerinti elrendezéssel várják az előadásra, továbbképzésre, tréningre, megbeszélésekre érkezőket. A szálloda több fajta és stílusú csapatépítő programnak, rendezvénynek, továbbképzésnek, tréningeknek és családi eseményeknek biztosít megfelelő helyszínt.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • bográcsozós
  • természet közeli
  • kertkapcsolatos
  • grillezős
  • vízpart
  • borrégió közeli