Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Golden Lake Resort
sup

Balatonfüred

Balaton
Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
140 fő
Szobák száma:
65 db
Termek száma:
4 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 8230 Balatonfüred, Zákonyi F. u. 4.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára
Győrtől
1.5 órára
Veszprémtől
0.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Lacus Pelso 138 m2 120 fő 60 fő 74 fő
Luna 28 m2 12 fő 12 fő 10 fő
Sol 22 m2 10 fő 10 fő 8 fő
Füred 30 m2 20 fő 20 fő 16 fő

Helyszín információk

A Hotel Golden Lake Resort**** Superior Balatonfüreden, a Zákonyi Ferenc sétányon a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak, a vitorlázás szerelmeseinek. Természetes anyagokból építkező szállodánk tökéletesen illeszkedik a különleges környezetbe. Egyik oldalon európai-szintű sétány, színes ember-kavalkád, míg másik felén a változásaiban is változatlan, állandó és örök természet. Harmónia és visszafogott elegancia jellemzi szállodánk szobáinak berendezését. Egyedi színvilág, mediterrán hangulat, páratlan panoráma és balatoni naplemente, melyek mindegyike különleges élménnyé varázsolja az itt tartózkodást.


Kínálatunk 65 db szoba. 56 kétágyas, pótágyazható szoba, melyből 5 standard erkély nélküli, 30 médium erkélyes, 10 rész-panorámás és 11 panorámás kategóriájú, valamint 4 részpanorámás lakosztály és 5 teljes panorámás lakosztály.


A Hotel Golden Lake Resort**** Superior rendezvényhelyszín szempontból remek választás. Elegáns környezet, magas színvonalú kiszolgálás, hozzáértő szakemberek várják Önöket, akik segítenek a rendezvények teljes körű megszervezésében és lebonyolításában, különös figyelmet fordítva az Önök elképzeléseire és igényeire.
 


Hasonló helyszínek

Népszerű
Részletekért és ajánlatért kattintson!

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred

Balatonfüred

Egy megalkuvás mentes, exkluzív, intim világ Balatonfüred szívében, ősfás park ölelésében, a boldog békeidők stílusában felújítva, nagypolgári hangulatban.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Anna Grand Hotel

Balatonfüred

A szálloda az ország legnagyobb tavánál, Balatonfüred történelmi belvárosában található, karnyújtásnyira a híres Tagore-sétánytól.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Akadémia Hotel

Balatonfüred

Az Akadémia Hotel **** a balatonfüredi Szabadidő és Konferencia Központtal, uszodával és wellness részleggel várja vendégeit..

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Marina

Balatonfüred

A népszerű szálloda közvetlenül a Balaton partján, zöld környezetben, hatalmas saját stranddal várja a Vendégeket.