Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont

Balatonföldvár

Balaton
Maximum kapacitás:
50 fő
Szálláshely kapacitás:
55 fő
Szobák száma:
25 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 8623 Balatonföldvár, Spur István u. 27.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.4 órára
Székesfehérvártól
0.75 órára
Veszprémtől
0.8 órára
Zalaegerszegtől
1.25 órára

Autóval:
Az M7-es autópályán, majd a 7-es főúton továbbhaladva. Budapest felől már a zamárdi lehajtónál érdemes lejönni az M7 autópályáról, majd tovább haladva a 7-es úton, kb. 7 km múlva beérnek Balatonföldvárra.
A másik lehetőség: az autópálya-völgyhíd után, a balatonszárszói kijáratnál hajtanak le az autópályáról, ebben az esetben a 7-es főúton 2-3 km-t visszafelé, Budapest irányába kell autózni, hogy elérjék Balatonföldvárt.
Balatonföldvárra beérve, a főút mellett fogják látni a Kukorica csárdát, itt kell befordulni a kikötő felé vezető Bajcsy-Zsilinszky útra. A szálloda az első keresztutcán balra fordulva, rögtön a sarkon található. A szálloda parkolójába a hátsó kovácsoltvas kapun tudnak bejutni.

Vonattal:
Balatonföldvár a Budapest-Siófok- (Nagykanizsa) vasútvonalon található. A városban a nemzetközi és Intercity vonatok is megállnak. Szállodánk a balatonföldvári állomástól 200 méterre, kb. 2-3 perc sétára található.

Helyszín információk

A szálloda egy századfordulón épült nagyvonalú villaépület átalakításával született, amely a régi idők hangulatát és a mai kor minden kényelmét ötvözi.

Szobák  

21 kétágyas, fürdőszobás szobában, illetve - a családok számára ideális - apartmanban biztosítják a kényelmes elhelyezést.

Az exkluzív apartmanokat kibővítették, így már 4 apartman várja a vendégeket. Az új apartmanok egyike 5 fős, konyhás, 3 légterű, zuhanyzós, a másik 4 fős, 2 légterű és fürdőkádas. A meglévő apartmanok 3 hálószobából, két fürdőszobából, nappaliból és konyhából állnak, melyek külön egységekre is tagolhatók. Mindegyik apartmanban LCD televízió található.

Az elhelyezést - igény szerint - két- illetve egyágyas, igényesen berendezett szobákban biztosítják, melyek a négycsillagos új szállodarészben találhatók. A szobák többsége klimatizált. A szobák berendezése a tréningközpont funkciójából adódóan kényelmes és célszerű.

Vendéglátás

A gasztronómiai élvezetek helyszínei az I. osztályú, kerthelyiséggel rendelkező étterem, valamint a hangulatos, tölgyfa bútorzatú borozó, ahol minőségi borokkal olthatják szomjukat a nedű szerelmesei.

A szálloda konyháján minőségi, ízletes, magyaros és nemzetközi ételeket egyaránt készítenek.

Az ételallergiával küzdő és speciális diétás étkezést folytató vendégeknek igény szerint reform és diétás ételekkel is szolgálnak.

A malacsültes vacsora nagyon népszerű az itt megszálló vendégek körében. Látványos, kinti sütés, frissen elkészítve, azon melegében fogyasztható disznó és csirke, a hozzá kapcsolódó köretekkel: hagymás törtburgonyával, friss salátával, savanyúsággal, párolt lila káposztával. 

Rendezvény

A szállodaiparban szokatlanul nagy közösségi terek és a viszonylag alacsony szobaszám ideális Rendezvényhelyszínné teszik a Hotel Főnixet.

A vállalati ügyfelek itt nem csak az egyik csoport a sok közül, hanem A VENDÉG, akire maximálisan odafigyelnek.

Ehhez járul hozzá a nyugodt környezet és a szakképzett személyzet is, akik a magas színvonalú kiszolgálás mellett családias hangulatot varázsolnak.

Az oktatótermek a tréning igényeinek megfelelően könnyen és gyorsan átrendezhetők a mobil bútorok segítségével. Mindegyik terem természetes fénnyel megvilágított, emellett külön figyelmet szenteltnek az árnyékmentes világítás kialakítására is.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • erdő
  • kertkapcsolatos
  • csendes
  • vízpart
  • borrégió közeli