Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel City Inn

Budapest

Maximum kapacitás:
110 fő
Szálláshely kapacitás:
140 fő
Szobák száma:
66 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
 • 1082 Budapest, Futó utca 55.
Távolságok nagyvárosoktól
Székesfehérvártól
1 órára
Debrecentől
2.5 órára
Egertől
1.5 órára
Győrtől
1.5 órára

A Hotel City Inn**** a főváros új központjában a Ferihegyi repülőtérre vezető út mentén, a Corvin sétányon üzletekkel, éttermekkel körbevéve, a Life1 Wellness központ szomszédságában található. A legközelebbi metrómegálló és a főváros legforgalmasabb villamos járatának (4-6) megállói 500 méterre találhatóak. (Corvin-negyed)
A szálloda mind a járművekkel, mind a tömegközlekedéssel érkezők számára könnyű elérhetőséget biztosít. Akár az autópályák felől (M3, M1, M7, M5), akár a Ferihegyi Repülőtérről egyszerűen és gyorsan megközelíthető.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Corvin 42 m2 16 fő 40 fő 12 fő 22 fő
City 80 m2 64 fő 80 fő 24 fő 28 fő
Promenade 122 m2 80 fő 110 fő 40 fő 44 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín:

A rendezvényhelyszín – Konferenciatermeink optimális választás a rendezvények lebonyolítására, hiszen ki sem kell mozdulnia szállodánkból, a belvárosból. A könnyen megközelíthető helyszín még a legelfoglaltabb üzletemberek számára is imponáló lesz. Az ide érkezők, a megbeszélések szüneteiben, a bárunk által kínált italok segítségével töltődhetnek fel. A Hotel City Inn****-be látogatók a hosszú nap után kényelmes szobáinkban, szauna részlegünkben regenerálódhatnak. Egyéb külsős kiegészítő programok megszervezésében is szívesen állunk vendégeink szolgálatára.


Rendezvénytermek:

Corvin Terem
Kis rendezvények, milliónyi lehetőséggel. A Corvin terem az alacsonyabb létszámú rendezvények elragadó helyszíne. Amennyiben szűkebb körű rendezvényt szervez, a Corvin terem az ideális választás az Ön számára, hiszen a 40 nm alapterületű helyiség természetes megvilágítással és kertkapcsolattal is rendelkezik, így bátran ajánljuk tárgyalások, képzések, termékbemutatók helyszínéül. Maximális befogadóképessége: 40 fő.

City Terem
City termünket nagyobb kapacitást igénylő rendezvények helyszínéül ajánljuk, legyen az akár egy konferencia, gálavacsora, vagy termékbemutató. A 80 nm-es City terem impozáns otthona lehet a népesebb rendezvényeknek is, hiszen 80 fő befogadására alkalmas. Természetes megvilágítása és kertkapcsolata révén kényelmes gálaesemények, előadások, és állófogadások megrendezése esetén is.

Promenade Terem
A Promenade terem nagyobb létszámú rendezvények elegáns otthona. A Corvin és a City termünk összenyitható, így nagyobb létszámú rendezvény befogadására is alkalmas. A két egybenyitott terem maximális befogadóképessége 110 fő. Kiváló lehetőséget biztosít konferenciák, előadások, tréningek, gálavacsorák és állófogadások megrendezésére. A természetes megvilágítású, kertkapcsolatos, hangszigetelt és légkondicionált terem modern technikai felszereltséggel várja vendégeinket.


Parkolási lehetőség:
Belvárosi szálloda lévén parkolóhelyeink száma limitált. Amennyiben nagyobb igény kínálkozik a parkolóhelyekre, úgy a 150 méterre lévő Corvin Plaza mélygarázsát ajánljuk igénybe venni.


Helyszín jellemzői

 • kötetlen, laza
 • klasszikus
 • természet közeli
 • elegáns
 • kertkapcsolatos
 • autópálya közeli
 • családias
 • modern
 • csendes
 • kis létszámú