Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Castello

Siklós

Dél-Dunántúl
Maximum kapacitás:
70 fő
Szálláshely kapacitás:
70 fő
Szobák száma:
44 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 7800 Siklós, Baross Gábor u. 8.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Pécstől
0.5 órára
Szekszárdtól
1 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Konferenciaterem 100 m2 70 fő 30 fő
Tárgyalóterem 40 m2 - 15 fő

Helyszín információk

A Hotel Castello**** Siklós belvárosától 300 méterre, csendes nyugodt környezetben található, a Siklósi Vár lábánál. A szálloda minőségi szolgáltatásokkal várja és kényezteti vendégeit, mely közvetlen, zárt folyosós összeköttetésben áll a Siklósi Thermal Spa fürdővel. A medencetér és a szaunavilág használata korlátlanul áll a vendégek részére.

A szálloda 44 szobával rendelkezik, standard, superior, összenyitható szobák és lakosztályok biztosítják a vendégek kényelmét. A lakosztályokat – Grande Familia, Lusso, Principessa és Ferrari – családok részére ajánlják, melyek 4 -5 fő részére kényelmes pihenést biztosítanak az egész család részére. A két légterű lakosztályok fürdőszobái káddal és zuhanyzóval felszereltek, és a hálószoba részben megtalálható egy kihúzható kanapé is.

A szálloda 96 fő befogadására alkalmas földszinti konferencia terme ideális helyszínt nyújt céges rendezvényeknek, konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek, esküvőknek és családi eseményeknek egyaránt. A természetes megvilágítású terem a legmodernebb beépített technikával, parkettás padlózattal rendelkezik. Szekcióülések számára az emeleti különterem kínál kényelmes elhelyezést.


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • elegáns
  • exkluzív
  • csendes
  • wellness részleg
  • borrégió közeli