Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Cascade Resort & Spa
sup

Demjén

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
158 fő
Szobák száma:
45 db
Termek száma:
3 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 3395 Demjén, HRSz. hegy 083/65.
Távolságok nagyvárosoktól
Egertől
0.4 órára
Miskolctól
1 órára
Budapesttől
1.5 órára
Nyíregyházától
1.3 órára

Budapesttől 128 km-re, alig 1,5 órás úttal, gépkocsival vagy a 3-as főúton haladva Kerecsendnél letérnek Demjén felé, vagy az M3-s autópálya füzesabonyi leágazó és úgy Kerecsend és Demjén. Busszal Egerbe érdemes megérkezni, majd átszállással Demjén felé. 20 perc alatt kiér a menetrendszerinti járat és a Petőfi utcai megállótól, Eger felé indulva 2 percre, meg is látják a Hotel impozáns épületegyüttesét.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Crystal Terem 0 m2 200 fő

Helyszín információk

A szálloda Demjénben található, amely igazi hegyvidéki hangulatot kíván adni a vendégeknek, ami egyedülállónak számít Magyarországon. A rendezvény- és konferenciatermek, légkondicionáltak, hangszigeteltek, a legmagasabb igényeknek megfelelő technikával, természetes fénnyel, valamint völgyre néző panorámával rendelkeznek. A monoton hétköznapokat pedig extrém élmény valamint csapatépítő programjaikkal kívánják színesebbé tenni.

A völgyre néző, panorámás, légkondicionált, hangszigetelt, természetes fénnyel és a legmagasabb igényeknek megfelelő technikával rendelkező 200 fős rendezvényterem, kettő részre szekcionálható. A harmadik emeleten található szintén panorámás, légkondicionált, természetes fénnyel rendelkező rendezvényterem különlegessége a hozzákapcsolódó fedett terasz.  Ezen kívül még további három kisebb terem áll a vendégek rendelkezésére.

A szálloda ideális helyszín a csapatépítő tréningek lebonyolítására. Outdoor programok megvalósítására a közel 30 hektáros erdei terület biztosít egyedülálló lehetőséget.  A modern technikai és konferenciai berendezésekkel felszerelt rendezvénytermek ideális helyszíne a konferenciák, szemináriumok, tréningek, esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására. 


Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Bambara Hotel

Felsőtárkány

Válasszon különleges helyszínt partnertalálkozókra és tréningekre, hogy rendezvénye sikeres és eredményes legyen!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Shiraz Hotel

Egerszalók

Hagyja, hogy nem messze Budapesttől, a Shiraz Hotel segítségével megelevenedjen Ön előtt az ezeregy éjszaka minden meséje.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Saliris Resort Spa&Conference Hotel

Egerszalók

Páratlan természeti környezet az Európában egyedülálló Sódomb szomszédságában, gyönyörű kilátással a Kékesre!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Thermal Park Hotel

Egerszalók

A tapasztalt és gyakorlott csapattal, speciális outdoor tréningekkel, kiváló meeting termi adottságokkal a szálloda teljes mértékig hozzájárul a rendezvény sikerességéhez.