Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Barátság
sup

Hajdúszoboszló

Észak-Alföld
Maximum kapacitás:
300 fő
Szálláshely kapacitás:
300 fő
Szobák száma:
138 db
Termek száma:
6 db

Kiemelt szolgáltatások

Wellness szolgáltatások
Wellness szolgáltatások

Catering szolgáltatások
Catering szolgáltatások

Szórakoztató szolgáltatások
Szórakoztató szolgáltatások

Megközelíthetőség

Cím
  • Hajdúszoboszló, 4200 Hajdúszoboszló Mátyás király sétány 19.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Debrecentől
0.5 órára
Szolnoktól
1.5 órára
Kecskeméttől
2.5 órára

Hotel Barátság Hajdúszoboszló szállodasétányán található. A főbejárat és az épület mögötti parkoló autóval jól megközelíthető. Cím: 4200 Hajdúszoboszló Mátyás király sétány 19. GPS É 47°27'09.307" K 21°24'16.653"

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Hajdú terem 253 m2 300 fő 150 fő 160 fő 80 fő
Barátság étterem 336 m2 - 300 fő 150 fő 80 fő
Diána terem 61 m2 60 fő 50 fő 40 fő 30 fő
Kepes Ágnes terem 53 m2 50 fő 30 fő 30 fő 20 fő
Szívós Béla terem 57 m2 50 fő 30 fő 30 fő 20 fő
Tárgyaló 20 m2 20 fő - 10 fő -

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín - A Hotel Barátság Hajdúszoboszló zöldövezetében, kitűnő adottságokkal rendelkező szálloda. Széles körű szolgáltatásokat kínál, egy helyen: konferencia- és rendezvényhelyszín, szállodai vendéglátás, wellness és szórakoztató szolgáltatások. Az egy helyen megkapható komplex kínálat biztos sikert eredményez rendezvényének.

Rendezvénytermek - A legmodernebb technikával felszerelt külön termek a kisebb csapatépítő tréningektől az akár 300 fős konferenciákig kiváló helyszíne lehet. A sikeres rendezvény lebonyolításához széles körű vendéglátás áll rendelkezésre. A kávészünetektől a svédasztalos étkezéseken keresztül gálavacsorákig rugalmasan választhatnak a megrendelők kínálatból.

Étterem - A biztos sikerhez széles körű vendéglátás áll a megrendelő rendelkezésére. A kávészünetektől a svédasztalos étkezéseken keresztül gálavacsorákig rugalmasan választhat a kínálatból.

Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez - A Hotel Barátság kiterjedt wellness részleggel várja a pihenni vágyókat. A test és lélek felfrissüléséről 2 gyógyvizes élménymedence, súlyfürdő, Kneipp medence, infraszauna, finn szauna, gőzfürdő és pezsgőfürdő gondoskodik. A megújult strand részen szezonálisan 20 méteres úszómedence és egész évben működő termálvizes medence, sörkert, kültéri játszótér gondoskodik a kikapcsolódásról. A wellness részen igénybe vehető szolgáltatások (masszázsok, testkezelés, stb) lehetővé teszik a mindennapi stressz és fáradság kipihenését. A szálloda alagsorában lévő U-Pub bárban, a különtermek mellett szórakoztató szolgáltatásokat találnak: bowling, biliárd, csocsó, léghoki, darts és Hajdúszoboszlón egyedülálló szabadulószobák, amely a legjobb csapatépítő játék. 

Parkolási lehetőség - A szálloda főbejáratánál és az épület mögötti zárt parkolóban 100 autó parkolása megoldható. A konferencia rész közvetlenül az épület előtti parkolóból is elérhető külön bejáraton keresztül.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • kertkapcsolatos
  • családias
  • elzárt
  • kis létszámú
  • wellness közeli
  • wellness részleg