Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hertelendy Kastély

Kutas-Kozmapuszta

Dél-Dunántúl
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
28 fő
Szobák száma:
14 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
kastély

Megközelíthetőség

Cím
  • 7541 Kutas-Kozmapuszta,
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Pécstől
1.7 órára
Zalaegerszegtől
1.5 órára

Helyszín információk

A kastélyszálló Kutas-Kozmapusztán, csendes környezetben található, az épület század eleji hangulatot idéz.

A Hertelendy Albizzia Gourmet Étterem a legkiválóbb alapanyagokat felhasználva, kreatív ínyenc konyhát varázsol kedves Vendégeinek a naponta megújuló menüivel. Az ételek különlegességét fokozza, hogy a hozzávalók egy részét a Hertelendy Kastély bio kertjéből válogatja.

A konyhafőnök és az Étteremvezető által a kiváló ételeket a hazai és nemzetközi pincészetek bor remekei teszik harmonikussá és egyben teljessé, melyhez az otthonosságot a dolgozók pontos odafigyelése teremti meg.

A 300 hektáros birtok alatt több mint ezer méter mélyen található az 62 fokos termálvíz, mely a wellness-részleg masszázsmedecéjét, a kültéri úszómedencét, a Kelo-szaunánál lévő dézsát és a Kelo-szauna mellett található termáltavat táplálja.

A termálfürdő, illetve a spa-részleg az érzékek valóságos oázisa és a megszépülés központja. Engedje át magát a többféle masszázs, a különleges St. Bath készítmények, valamint a számos különféle szépségápolási kényeztetésnek.

Itt fényűző és diszkrét környezetben rendezhet stratégiai értekezleteket, valamint igazgatósági üléseket. A helyszín, a felszereltség és a szolgáltatások biztosítják a rendezvény sikerességét.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • exkluzív
  • kertkapcsolatos
  • csendes
  • wellness részleg