Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
Haris Park Céges Rendezvényhelyszín
Haris Park Céges Rendezvényhelyszín Haris Park Céges Rendezvényhelyszín Haris Park Céges Rendezvényhelyszín Haris Park Céges Rendezvényhelyszín Haris Park Céges Rendezvényhelyszín Haris Park Céges Rendezvényhelyszín Haris Park Céges Rendezvényhelyszín Haris Park Céges Rendezvényhelyszín Haris Park Céges Rendezvényhelyszín Haris Park Céges Rendezvényhelyszín Haris Park Céges Rendezvényhelyszín

Haris Park

Budapest

Maximum kapacitás:
220 fő
Szálláshely kapacitás:
4 fő
Szobák száma:
1 db
Termek száma:
4 db

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1022, Marczibányi tér 6-7.

A Haris Park könnyen megközelíthető a Széll Kálmán térről, autóval 5 perc, sétálva 13 perc.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Bálterem 320 m2 90 fő 220 fő 150 fő 100 fő 60 fő
Kápolna 70 m2 25 fő 70 fő 40 fő 36 fő -
Alvinci 70 m2 30 fő 80 fő 40 fő 36 fő 22 fő
Felvinci 50 m2 15 fő 45 fő 25 fő 25 fő 16 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín – A Haris Park Buda új találkozóhelye, ahol egy kertvendéglő mellett sokoldalú kiállítótermek kapnak helyet. Egy igazi közösségi tér, amely történetéhez hűen a budai értelmiség és polgárság törzshelye, a környékbeliek kedvelt étterme, elegáns esküvők, kiállítások, koncertek, rendezvények otthona lesz. 

Missziónk, hogy a magas színvonalú éttermi- és rendezvényszolgáltatás biztosítása mellett jó viszonyt ápoljunk a környéken lakókkal és környezetünkkel. Az eredeti funkciójának megfelelően helyreállítottuk a társasági életet szolgáló épületrészeket és a régi kerthelyiséget, mely remélhetőleg hamarosan a budaiak törzshelyévé válik.

Rendezvénytermek – A Haris Park egy egyedülálló komplexum, ahol a hatalmas, kerti pavilonokkal tagolt, rendezvényekhez kiváló kert, valamint a műemléki kastélyépület 4 különterembe ad páratlan lehetőségeket egy igazán különleges rendezvényhez. Az impozáns 130 éves Báltermünk, természetes bevilágítású, klimatizált, két oldalhajóval tagolt terem ahol vendégeink élvezni tudják a történelmi hangulatot. 
Szintén a földszinten helyezkedik el Kápolna termünk, mely esküvői szertartásokra vagy kisebb konferenciákra egyaránt alkalmas helyszín. A Kápolna egy szakrális hangulatú, színpaddal ellátott 70 m2-es terem, kertre néző ablakai gyönyörű természetes fényt biztosítanak a rendezvény idejére.
Az első emeleten két szekciótermünk helyezkedik el, a saját, panorámás terasszal rendelkező Alvinci termünk, amely 70 m2, illetve a bennsőséges élményt nyújtó privát Felvinci termünk, amely 50 m2. A két teremben akár a Bálteremben lévő konferencia résztvevői tudnak csoportokra bontva külön tárgyalni, akár különálló egységként bérelhetők.

Étterem – Bobo Restaurant

Parkolási lehetőség – 35 parkolóhely van a Haris Park területén. A Báltermünk bérlése esetén 20 parkolóhelyet, a kisebb termeink egyikének bérlése esetén pedig 10 parkolóhelyet biztosítunk térítésmentesen.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • exkluzív
  • kertkapcsolatos
  • elzárt
  • modern
  • csendes