Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hard Rock Hotel Budapest - NYITÁS 2020 ŐSZÉN

Budapest

Maximum kapacitás:
140 fő
Szálláshely kapacitás:
290 fő
Szobák száma:
136 db
Termek száma:
4 db

Kiemelt szolgáltatások

Sound of Your Stay®
Sound of Your Stay®
Rocksztárjaink valóban közel kerülhetnek a zenéhez. (Díjmentesen kipróbálható Vinyl lejátszó, Fender gitár, DJ pult)

Rock Om®
Rock Om®
Vendégeink az ingyenesen elérhető Rock Om® programunk részeként jógaszőnyeget kölcsönözhetnek, hogy élvezhessék a szobai TV-n elérhető jógaprogramot.

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, Nagymező utca 38.

Szállodánk a város közepén, ugyanakkor mindössze félórára helyezkedik el a Budapest Airporttól. A 10 perc sétára lévő Nyugati pályaudvar közvetlen összeköttetést nyújt a környező európai és a vidéki városokkal. A hatodik kerület szívéből mind a népszerű romkocsmák, mind a legjobb szórakozóhelyek egyaránt könnyen elérhetőek. Pihenésképpen látogasson el Európa legnagyobb termálfürdő komplexumába, a Széchenyi Fürdőbe, mely ugyancsak mindössze 10 percnyire található tőlünk. A Hősök tere, az Oktogon, a Szent István Bazilika, a Lánchíd és a Parlament is karnyújtásnyira találhatóak szállodánktól. A legközelebbi Földalatti megálló (Oktogon) csak 5 perc sétára van tőlünk.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Roxy 170 m2 120 fő 140 fő 66 fő 42 fő
Avalon I. 28 m2 - - 16 fő 10 fő
Avalon II. 21 m2 - - 12 fő 8 fő
Passage 125 m2 80 fő - - -
Tetőterasz 100 m2 60 fő - - -

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín 
136 szobás hotelünk öt helyszínnel nyújt tökéletes élményt: két tárgyalónk még csak a hangolás a lélegzetelálló kilátást és egyedülálló kapacitást nyújtó hetedik emeleti tetőtéri helyszínünkre, a Roxy-ra. Tetőtéri teraszunk ideális helyszín koktél partyk, állófogadások megszervezésére, míg földszinti Passzázsunk akár termékbemutatóknak is otthont adhat.
Budapesten egyedüliként nálunk egyszerre akár 140 fő dolgozhat, tanulhat vagy bulizhat a város felett miközben a Citadella, vagy az Operaház látványában gyönyörködik.

Rendezvénytermek
Szállodánk számos lehetőséget kínál az üzleti élet szereplőinek. Két modern, összesen 45 m2-es jól felszerelt tárgyalónk (Avalon I és II) kiváló helyszín a fontos megbeszélések és prezentációk lebonyolítására. Ha nagyobb közönségre számít, legfelső, hetedik emeleti többfunkciós rendezvényhelyszínünk, a Roxy készen áll a különleges ritmusokra! Üvegfalait és világszínvonalú technikai felszereltségét egyedi, a Citadellára és az Operaházra lélegzetelállító kilátással kombinálva a legjobb színteret kínáljuk a vastapssal kísért fellépésekhez.

Étterem
Földszinti éttermünkben, a Sessions-ben klasszikus amerikai fogásokkal, kiváló magyar ételekkel és különleges légkörrel várjuk. Ha csak pár falatra, egy napindító kávéra, vagy levezetésként egy jó italra vágyik, ugorjon be a Constant Grind-ba, a lobby bárunkba. Kérjük keressen minket, ha a Roxy rendezvényhelyszínünkkel vagy a passzázs cateringjével kapcsolatban érdeklődik.