Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Green Hotel

Budapest

Maximum kapacitás:
40 fő
Szálláshely kapacitás:
190 fő
Szobák száma:
85 db
Termek száma:
1 db
Teljes terület:
60 m2
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1148 Budapest, Kerepesi út 34.

A Stadionok csomóponttól (Hungária körút – Kerepesi út kereszteződés) 100 méterre található szálloda könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, távolsági busszal, vonattal vagy autóval egyaránt.

Tömegközlekedéssel: Az M2 metróval, az 1, 1A villamossal, a 95, 130, 178 buszokkal, a 75, 77, 80 trolibuszokkal közlekedve a Stadionok megállóig.

Távolsági busszal: A szálloda a Stadionok buszpályaudvartól csupán pár perc sétával, a Népliget, illetve Árpád híd buszpályaudvaroktól az 1, 1A villamossal érhető el.

Vonattal: A szálloda a Keleti, illetve Déli pályaudvaroktól az M2 metróval, a Nyugati pályaudvartól az M3, majd az M2 metróra átszállva hamar megközelíthető.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Vanília terem 60 m2 27 fő 40 fő 20 fő 20 fő

Helyszín információk

A szálloda a város kiemelt rendezvényközpontjánál, a Stadionoknál található, közel a Hungexpo Vásárközponthoz, a Syma Rendezvényközponthoz, illetve a Papp László Sportarénához. A szobák tágasak, mind csoportok, mind egyéni vendégek számára kényelmes pihenést nyújtanak. 

A hatalmas poszterek, melyek a vendégszobákban, illetve a közösségi helyiségekben találhatóak, határozzák meg az adott helység hangulatát: a cseresznyefa virágzás a tavaszt varázsolja elénk, a hamvas rózsacsokor a romantikára csábít, a fűszálon megcsillanó esőcsepp pedig a nyári felfrissülést idézi fel.

A szálloda egy konferenciateremmel áll a céges megrendelők rendelkezésére, mely maximum 40 fő befogadására alkalmas. A szállodában vállalják konferenciák és céges rendezvények igényes lebonyolítását.Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • modern
  • kis létszámú