Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel

Kecskemét

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
250 fő
Szálláshely kapacitás:
200 fő
Szobák száma:
86 db
Termek száma:
5 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 6000 Kecskemét, Harmónia utca 12.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Szolnoktól
1 órára
Szegedtől
1 órára
Kecskeméttől
0 órára

A városközponttól néhány percre (7 km) az M5-ös autópálya “Kecskemét-Nyugat” lehajtójának közvetlen közelében található.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Panoráma Terem 400 m2 250 fő 200 fő 180 fő 80 fő
Zöld Terem 150 m2 170 fő 120 fő 110 fő 40 fő
Harmónia Terem 96 m2 50 fő 60 fő 60 fő 30 fő
Sárga Terem 130 m2 80 fő 70 fő 60 fő 40 fő
VIP Terem 60 m2 45 fő 20 fő 30 fő 30 fő

Helyszín információk

Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel a városközponttól néhány percre (7 km) az M5-ös autópálya “Kecskemét-Nyugat” lehajtójának közvetlen közelében található.

A szállodából könnyen megközelíthető a város legtöbb ipari parkja, így ideális desztinációja üzleti vendégek részére. 

Szobák 

A komplexumban 86 geotermikus energiát hasznosító, fal- és mennyezetfűtéssel/hűtéssel ellátott, elegáns kétágyas szoba, illetve lakosztály nyújt kényelmes pihenést több kategóriában. Szobáikat úgy alakították ki, hogy a szállodában mindenki megtalálhassa számítását legyen szó akár üzleti útról, családi nyaralásról vagy romantikus pihenésről!

Jöjjön el és bizonyosodjon meg róla, hogy a Granada Hotel igazi paradicsom a pihenni vágyóknak. Tekintse meg szobáinkat és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő szobatípust!

Szabadidő 

A Szálloda számos aktív kikapcsolódási lehetőséget biztosít kint és bent egyaránt. A 2 hektáros területen 3 profi teniszpálya, 20 x 40m-es füves futball pálya várja a sportolni vágyókat. Ezenkívül számos beltéri szórakozási lehetőséggel, (2 pályás bowling, darts, billiárd, asztali tenisz, csocsó, videójáték konzol) és korlátlan, ingyenes internettel állnak az Önök rendelkezésére.

A teljes ellazulást és kikapcsolódást biztosítja vendégeik számára Wellness-részleg, ahol jaccuzi, feszített víztükrű medence, Kneipp-taposó, fűtött relaxáló pad, hidegvizes merülő medence, finn- és infraszauna, gőzkabin, sókamra, valamint infraszolárium és különféle masszázsok segítik elő a testi-lelki felfrissülést.

Étterem

A Szálloda étterme gyönyörű környezetben, kiváló ételekkel és felkészült személyzettel várja a gasztronómia szerelmeseit.

Vendégeik belekóstolhatnak a magyar illetve a helyi konyha ínyencségeibe, de kipróbálhatják a nemzetközi konyha csodáit is. Legyen szó akár tradicionális akár új ízekről nálunk mindenki megtalálhatja számításait.