Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Ginkgo Hotel

Hódmezővásárhely

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
150 fő
Szálláshely kapacitás:
180 fő
Szobák száma:
90 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 2089 Hódmezővásárhely, Zrínyi utca 2.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Szegedtől
0.5 órára
Kecskeméttől
1 órára
Szolnoktól
1.5 órára

Budapestről
Haladjon az Üllői úton, a felhajtósávon hajtson le jobbra a Könyves Kálmán körútra, majd rögtön balra a Gyáli úti felüljáróra. Haladjon tovább a Gyáli úton, majd a Nagykőrösin, hajtson rá az M5-re.
Ne felejtse el megvenni autópálya matricáját! Hagyja el az autópályát a 159-es kihajtónál, kövesse az E68/M43, Arad / 47 / Hódmezővásárhely / Szeged észak irányt. A körforgalmat jobbra hagyja el, kövesse az 5, Szeged / E68 / 43 / Arad / 47 / Hódmezővásárhely útirányt. Hajtson ki a 11.számú kijáraton. A körforgalmat a 3. kijáraton hagyja el a 47-es út/Hódmezővásárhely irányában. Haladjon át további három körforgalmon. Ahogy beért Hódmezővásárhelyre, a vasutat keresztezve kanyarodjon balra az Ady Endre utcára, melynek végén lévő körforgalmat 2. kijáratnál hagyja el. Az első kereszteződésnél kanyarodjon jobbra a Dr. Imre József utcára, majd annak végén jobbra a Zrínyi utcára.

Szegedről
Haladjon a 47-es úton Hódmezővásárhely irányába, haladjon át négy körforgalmon. Ahogy beért Hódmezővásárhelyre, a vasutat keresztezve kanyarodjon balra az Ady Endre utcára, melynek végén lévő körforgalmat 2. kijáratnál hagyja el. Az első kereszteződésnél kanyarodjon jobbra a Dr. Imre József utcára, majd annak végén jobbra a Zrínyi utcára.

Helyszín információk

A hódmezővásárhelyi szálloda 90, modern kialakítású szobákkal várja a vendégeket. A meleg, természetes színek és a természetes anyagok kellemes életteret biztosítanak minden kedves vendég számára. A vendégek kényelmét szolgálják a lakosztályok nappalival, a konyhával felszerelt apartmanok valamint rendelkezésre állnak mozgássérültek részére kialakított szobák is. A szálloda 100%-ban akadálymentesített és nem-dohányzó.

A  tökéletes helyszínt biztosít konferenciák, szemináriumok, fogadások és bankettek lebonyolításához. A termek a legmodernebb technikai igényeket kielégítik, könnyen átrendezhetőek, klimatizáltak, nappali fénnyel, valamint wifi kapcsolattal rendelkeznek.

A szállodát nem csupán a magával ragadó és napsütötte konferenciatermek teszik ideális rendezvényhelyszínné, hanem a rendezvények szervezésével kapcsolatos teljes körű kiszolgálás, események szervezése az előkészületektől a befejezésig.


Helyszín jellemzői

  • modern
  • wellness részleg