Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
Gastropolis Főzőiskola és Rendezvényközpont Céges Rendezvényhelyszín
Gastropolis Főzőiskola és Rendezvényközpont Céges Rendezvényhelyszín Gastropolis Főzőiskola és Rendezvényközpont Céges Rendezvényhelyszín Gastropolis Főzőiskola és Rendezvényközpont Céges Rendezvényhelyszín Gastropolis Főzőiskola és Rendezvényközpont Céges Rendezvényhelyszín Gastropolis Főzőiskola és Rendezvényközpont Céges Rendezvényhelyszín Gastropolis Főzőiskola és Rendezvényközpont Céges Rendezvényhelyszín Gastropolis Főzőiskola és Rendezvényközpont Céges Rendezvényhelyszín Gastropolis Főzőiskola és Rendezvényközpont Céges Rendezvényhelyszín Gastropolis Főzőiskola és Rendezvényközpont Céges Rendezvényhelyszín

Gastropolis Főzőiskola és Rendezvényközpont

Budapest

Maximum kapacitás:
50 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1136, Hegedűs Gyula utca 9.

A Gastropolis a Szent István körúttól egy sarokra helyezkedik el, a Nyugati Pályaudvar és a Jászai Mari tér villamosmegállók között. Megközelíthető autóval, busszal, trolival vagy villamossal.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Gastrokonyha 80 m2 40 fő - - -
Nagyterem 100 m2 100 fő 50 fő 100 fő 20 fő
Gastro Lounge 70 m2 30 fő 20 fő 20 fő 30 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín – A Gastropolis Budapest belvárosában, a Hegedűs Gyula utcában található, közvetlenül a Nagy körút mellett. Ideális hely céges vagy baráti összejövetelekre, elegáns és laza programokra egyaránt. Jellegzetességeink az egyedi főzőprogramok, melyeknek keretein belül teljesen újszerű kihívásokkal kell a csapatnak szembenéznie, ám végül egy méltán megérdemelt, ízletes vacsora lesz a jutalmuk. Pincehelyiségben található, rusztikus hangulatú rendezvénytermünk pedig kiváló helyszín céges prezentációkra, akár több napos, maximum 50 fős konferenciákra is, melyekre catering szolgáltatást is tudunk nyújtani. A terem technikailag felszerelt, használatáért pedig nem számítunk fel külön díjat.


Rendezvénytermek – A 80 nm-es földszinti rész a főzőiskola lelke: a 9 darab indukciós főzőállással ellátott Gastro Konyhában profi háztartási gépek és eszközök, minőségi edények és alapanyagok gondoskodnak a tökéletes főzésélményről. Az emeleti Gastro Lounge a pihenés és lazulás helyszíne; egy pohár borral, kis falatkákkal kellemes társalgóként szolgál. A 100 nm-es egybefüggő Nagyterem bensőséges hangulatát stílusosan ötletes belsőépítészeti megoldások biztosítják. A helyiség projektoros prezentációk, előadások, nagyobb létszámú összejövetelek ideális helyszíne, ahol egyszerre akár 100 főnek tudunk vacsorát felszolgálni.


Étterem – Ültetett és büféasztalos étkezés egyaránt lehetséges rendezvénytermünkben megterített asztaloknál.


Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez – Kiegészítő csapatépítő játékokat és kóstolókat tudunk ajánlani vendégeinknek, hogy még izgalmasabbá és gasztronómiai központúvá tehessék programjukat.

Parkolási lehetőség – Parkolásra az utcán van lehetőség, illetve a Vígszínház utca 3. szám alatt található NH Hotel parkolójában.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • elegáns
  • exkluzív
  • családias
  • elzárt
  • modern