Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Forster Vadászkastély és Szálloda

Bugyi

Közép-Magyarország
Maximum kapacitás:
350 fő
Szálláshely kapacitás:
123 fő
Szobák száma:
45 db
Termek száma:
5 db

Kiemelt szolgáltatások

Rendezvényszervezés
Rendezvényszervezés
vállalati csapatépítő programok, karácsonyi bankettek, tréningek, táborok

Szállás- vendéglátás
Szállás- vendéglátás
Forster Vadászkastély saját konyhával rendelkezik, kitelepüléssel is foglalkozik, 10-500 főig

Esküvőszervezés
Esküvőszervezés

Megközelíthetőség

Cím
 • Bugyi, 2347, Rádai út 01601/14
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
0.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Kecskeméttől
1 órára
Tatabányától
1 órára

Népligettől induló rendszeres buszjárat a bejárat mellett teszi le az utasokat.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Rendezvényház 380 m2 350 fő 220 fő 280 fő 150 fő
Csárda terem 100 m2 50 fő 24 fő 45 fő 66 fő
Vadászkastély terem 80 m2 - - - -
Tréning szoba 30 m2 25 fő - 10 fő 18 fő
Lakosztály 20 m2 10 fő - - 8 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín:
Vadászcsárdánk házias ételei tökéletes összhangot teremtenek a környezet nyújtotta lehetőségekkel. Szállodánk 45 szobája 123 férőhellyel ideális választás a hajnalig tartó rendezvények alkalmával, 80 férőhelyes parkolónk gördülékennyé teszi az érkezés és a távozás pillanatát is.

Szakértő csapatunk pedig minden részlet kidolgozásában a segítségére lesz és változatos javaslatokkal segíti a tökéletes esemény megtervezését és megvalósítását, legyen az akár 20, akár 1000 fős rendezvény!

Képzeljen el egy konferenciát, tréninget, ahol a szünet után a résztvevők felfrissülve, újult energiákkal térnek vissza a terembe! A szállodát körülvevő hangulatos őspark ideális helyszíne a kávészüneteknek, ahol a vendégeket nemcsak frissen főzött kávé és finom házi pogácsa várja, de a természet adta nyugalmat is élvezhetik. Keresztülsétálhatnak a tó fölött átívelő fahídon, gyönyörködhetnek a vízimalom látványában, vagy megtekinthetik búbos kemencénket. A rendezvényeket csak a természet zaja, a madarak csicsergése zavarhatja meg.


Rendezvénytermek:
- A Makovecz Stúdió által tervezett üvegfalú konferenciaterem szinte egybeolvad a minket körülvevő természettel. A korszerű technikával felszerelt, légkondicionált terem különféle elrendezéssel egyaránt alkalmas kisebb és nagyobb létszámú rendezvények lebonyolítására. A gerendákra felszerelt függesztőpontoknak köszönhetően mobil térelválasztó függönnyel a létszámhoz megfelelő méretűre szűkíthető (380 m2)

- A külön parkolóval és terasszal rendelkező Vadászcsárdánk 100 négyzetméteres terme ideális helyszíne kisebb létszámú konferenciák, találkozók, üzleti reggelik, bankettek számára. A terem dísze és jellegzetessége a napjainkban is aktívan használt búboskemence, mely téli rendezvények alkalmával kellemes környezetet teremt a beszélgetésekhez.

- A műemlék jellegű Vadászkastély épületben található földszinti terem két részből áll, melyet a közepén a régmúltat idéző kézműves cserépkályhák osztanak két részre. A kályhák körbejárhatók, így a két rész nem hangszigetelt, ideális kisebb létszámú tréningek és csapatépítők megtartására. A Vadászkastélyhoz tartozó terasz a dohányozni vágyók kedvelt helyszíne, elkülönített parkja zártkörű kültéri programok kiváló helyszíne. (80 m2)

- A szálloda földszinti szomszédos szobái kialakításuknak köszönhetően ideális helyszínt biztosítanak kisebb tréningek, továbbképzések számára. A tréning szoba mobil berendezései lehetővé teszik, hogy az igényeknek megfelelően teljes mértékben átalakítható legyen tréning szobává. Elhelyezkedésünknek köszönhetően két részre osztott szekciós ülések kedvelt helyszíne. A tréning szobákhoz tartozó ősfás parkra néző terasz a szünetek alatti felfrissülést garantálja. (30 és 20 m2)


Étterem: Az otthon ízeit felidéző fogásokkal, és a magyar konyha remekműveivel várja egész évben kedves vendégeinket a Forster Vadászkastélyhoz tartozó Vadászcsárda. Az étlap kínálatban számos vadételek közül válogathatnak a vendégek. A népi konyhaművészet tovább örökítéseként a ropogós sülteket és kelt tésztákat saját kemencében sütik, a réteseket kézzel nyújtják, a bográcsos ételeket pedig nagy üstökben, évszaktól függően a szabadban is főzik.


Parkolási lehetőség: 80 férőhelyes és díjmentes a parkolási kapacitás


Helyszín jellemzői

 • bográcsozós
 • klasszikus
 • természet közeli
 • elegáns
 • erdő
 • kertkapcsolatos
 • grillezős
 • családias
 • elzárt
 • szabadtéri
 • csendes
 • borrégió közeli