Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

FLOW Hotel & Conference

Inárcs

Pest megye, Budapest környéke
Maximum kapacitás:
220 fő
Szálláshely kapacitás:
176 fő
Szobák száma:
88 db
Termek száma:
4 db
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Wellness
Wellness

Megközelíthetőség

Cím
  • Inárcs, 2365, Szent György utca 12.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
0.5 órára
Szolnoktól
1 órára
Tatabányától
1 órára

A FLOW Hotel & Conference**** az ország szívében, Budapest déli kapujától csupán 28 km-re helyezkedik el, mely közvetlen összeköttetésben van az M5 és MO autópályákkal.

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín


A FLOW Hotel & Conference**** az ország szívében, Budapest déli kapujától csupán 28 km-re helyezkedik el, mely közvetlen összeköttetésben van az M5 és MO autópályákkal. A főváros és az ipari parkok közelsége miatt szállodánk ideális választás az üzleti az átutazó és a rendezvényes vendégek körében.
Szállodánk lobbyjába lépve hatalmas impozáns terek, egyedi belsőépítészeti megoldások, letisztultság, modern, jól átgondolt koncepció mentén kialakított stílus fogadja vendégeinket.

A hotel 88 db légkondicionált modern, letisztult, kényelmes szobával rendelkezik, melyből 69 db standard és 19 db két légterű Suite szoba. Standard szobáink franciaágyas és külön ágyas szobaként is kérhetőek.

A hotel földszintjén található a HIGH5 Bistro Éttermünk, mely akár 200 fő befogadására is alkalmas. Külön büszkeségünk, hogy új, friss, modern koncepcióval alakítottuk ki éttermünk kínálatát, mind az A’la carte, mind a rendezvényes vendégkör részére.


Szállodánk 345 nm csúcskategóriás konferenciateremmel rendelkezik, mely 3 részre osztható hangszigetelt mobil térelválasztó elemekkel akár egy időben 3 rendezvénynek, vagy szekciónak biztosít lehetőséget. Termeink modern audiovizuális technikával felszereltek.
Rendezvénytermünk előtt 200 nm fogadó terület áll rendelkezésre, mely vendégfogadásra, kávészünetek, állófogadások lebonyolítására ad remek lehetőséget. Konferencia központunk közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, ahol szintén vállaljuk kávészünetek, állófogadások lebonyolítását.Rendezvénytermek

Szállodánk összesen 450 nm földszinten elhelyezkedő, akadálymentesített konferencia kapacitással rendelkezik. Konferencia központunkat egy 200 nm fogadó téren keresztül lehet megközelíteni, mely vendégfogadásra, kávészünetek, állófogadások lebonyolítására ad remek lehetőséget.
Konferenciatermünk egy légtérben 345 nm oszlopmentes terület, mely akár 300 fő befogadására ad lehetőséget. A konferencia termet 3 részre lehet osztani, mobil hangszigetelt falakkal, ami így akár 3 különálló rendezvénynek, vagy szekciónak is biztosít lehetőséget.
Az egyes szekció 80 nm, a második szekció 90 nm, a harmadik szekció 175 nm, összenyitva 345 nm.Étterem

Bistro éttermünk nemcsak a szállóvendégeket, hanem minden betérő vendéget szívesen lát.
Hisszük, hogy a jó alapanyag nem elég, fontos az is, hogy szeretettel készítsük az ételt. Éttermünkben, a HIGH5 Bistroban, mindannyian azon dolgozunk, hogy az Ön pillanatai a lehető legteljesebbé váljanak a finom és különleges ízek tekintetében.Évente több alkalommal meghirdetett tematikus vacsorák és programok állnak vendégeink rendelkezésére, ahol megismerhetik a H5Bistro kínálatát, degusztációs menüajánlatait, különleges italkölteményeit.
Konyhánk akár 200 fő egyidejű kiszolgálására is alkalmas, a legmodernebb beépített nagykonyhai gépparknak köszönhetően, és garantáljuk az alapanyagaink frissességét is.
Az étteremben egy hangulatos különtermet is biztosítunk, ami 35 fő-ig üzleti találkozók, családi események tökéletes helyszíne.Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez

PROGRAMAJÁNLATUNK – OUTDOOR
Csapatépítő AUTÓÉPÍTÉS – LÁDA DERBI
Csapatépítő – COLUMBO NYOMOZ
Csapatépítés – LÉZERHARC
Gokart verseny partnerszállodánk gokartpályáján

PROGRAMAJÁNLATUNK - INDOOR
Csapatépítés – „TISZTA HOLLYWOOD” FILMFORGATÁS
Csapatépítő – LÁNCREAKCIÓ
Csapatépítő - HANGJEGYVADÁSZAT

PROGRAMAJÁNLATUNK – ESTI BULIRA / PARTY
Kaszinó – Rulett – Black Jack - Póker asztal
Party Zenekar – 6 fős zenekar
Party Zenekar – 3 fős zenekarParkolási lehetőség

Szállodánk egyedülállóan hatalmas parkolóval rendelkezik, mely 230 autó és 5 busz befogadására alkalmas.


Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • exkluzív
  • kertkapcsolatos
  • autópálya közeli
  • modern
  • wellness részleg