Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Fiume Hotel

Békéscsaba

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
150 fő
Szálláshely kapacitás:
76 fő
Szobák száma:
39 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 5600 Békéscsaba, Szent István tér 2.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.75 órára
Békéscsabától
0 órára
Szolnoktól
1.55 órára
Szegedtől
1.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Díszterem 180 m2 150 fő
Kisterem 0 m2 20 fő
emeleti Különterem 40 m2 30 fő
Téli Kert Terem 0 m2 30 fő

Helyszín információk

A mai utast a századforduló eleganciája köszönti a Fiume szállodában. A szálloda jelenleg 39 szobás. Egyágyas, kétágyas, valamint háromágyas elhelyezéssel várja vendégeit. Az egyágyas szobák economy illetve standard kategóriában foglalhatóak. A szobák nagy része a város közelmúltban felújított, impozáns főterére néz.

A hotel reprezentatív éttermében, sörözőjében a hazai és nemzetközi konyha ínyencségeivel, különleges étel- és italválaszték várja a vendégeket. A nyári hónapokban a város megújult főterén található hangulatos teraszon is lehetőség van megkóstolni az étterem fogásait.

A szálloda földszintjén található impozáns díszterem 180 négyzetméter alapterületű. A terem ideális helyszíne konferenciáknak, különböző előadásoknak, lakodalmaknak, báloknak, valamint egyéb rendezvényeknek. A terem befogadóképessége – elrendezéstől függően – 40 és 150 fő közötti. A díszteremben igény szerint hangosítást biztosított.

A földszinti kisterem megfelelő helyszíne lehet családi, baráti, illetve kisebb céges rendezvényeknek, üzleti vacsoráknak. Befogadó képessége körülbelül 20 fő.

A szálloda emeletén található 40 négyzetméter alapterületű terem oktatások, továbbképzések, termékbemutatók ideális helyszíne. A terem adottságai miatt többféle elrendezés lehetséges. Maximális befogadóképessége 30 fő.

A szálloda földszintjén található "Téli kert" különterem 25 – 30 fő befogadóképességű. A terem alkalmas kisebb létszámú rendezvények, oktatások, bemutatók megtartására.

A termekhez igény esetén projektor, vetítő vászon, flipchart tábla, pulpitus, a díszteremben hangosítás biztosított. A rendezvényekhez kapcsolódóan teljes körű éttermi szolgáltatással (catering) várják a vendégeket.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus