Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Figula Pincészet

Balatonfüred

Balaton
Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
16 fő
Szobák száma:
7 db
Termek száma:
4 db

Megközelíthetőség

Cím
  • Balatonfüred, Csárda utca vége
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.4 órára
Veszprémtől
0.2 órára
Székesfehérvártól
0.4 órára

Helyszín információk

A 25 éves Figula Családi Pincészet 1993-ban kezdte meg működését. A korszerű és tradicionális borászati eljárások ötvözésével készítjük borainkat, munkánk eredményeként hazai és világversenyeken értünk el sikereket. Pincészetünk Balatonfüreden, a Meleg hegy dűlőben, a Vörös templom fölött található.

Páratlan környezet, gyönyörű Balatoni panoráma és természetesen kiváló borok várják a Figula birtokra érkező látogatót. Előzetes bejelentkezéssel tudjuk Önöket fogadni borkóstolásra, pincesétával egybekötve. Borkóstolóink mellé frissen sült pogácsát és sajtot kínálunk.

Rendezvénytermek:
Három helyiségben történhet a kóstolás, amelyek harminc, negyven, illetve hatvan fő befogadására alkalmasak.
Étterem: A borkóstolókhoz igény esetén hidegtálat vagy meleg ételt tudunk biztosítani.
Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez:
A birtokon található a Figula Vendégház is. Az öt franciaágyas szoba mellett egy kétágyas szoba és egy négyszemélyes családi szoba található. Az épület 2016-ban lett teljesen átalakítva és felújítva. Minden szoba légkondicionált, saját fürdővel és borhűtővel rendelkezik. A vendégház 18 fő befogadására alkalmas, az egész ház kibérlése esetén a borkóstoló a Vendégházban is történhet.
Parkolási lehetőség:
A parkolás a Pincészet területén ingyenesen biztosított. Az autóbuszok a Pincészet felett található parkolóban tudnak megállni.Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • családias
  • borrégió közeli