Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Fenyőharaszt Kastélyszálló

Verseg-Fenyőharaszt

Budapest környéke
Maximum kapacitás:
180 fő
Szálláshely kapacitás:
64 fő
Szobák száma:
26 db
Termek száma:
3 db
Teljes terület:
60 m2
Helyszín típusa:
kastély

Kiemelt szolgáltatások

Céges disznóvágás
Céges disznóvágás
A disznóvágás a leges-legjobb téli céges buli,ahol mindenki jól érezheti magát!Egy ilyen céges disznóvágás garantáltan összehozza a csapatot, amiben nagy szerepe lesz a közös pálinkázásnak és dalolászásnak! Ez egy olyan céges program, amivel igazából nem lehet mellé nyúlni! Hogy miért? Mert nem erőszak a disznótor! ???? Mindenki megtalálja a számára legjobb programot.

Megközelíthetőség

Cím
  • Verseg-Fenyőharaszt,
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Egertől
1 órára
Miskolctól
1.5 órára
Szolnoktól
1.5 órára

Budapestről a Kastélyszálló mintegy 30 perc alatt elérhető az M3-as autópályán. Személygépkocsival vagy autóbusszal az autópályáról az 51-es kilométernél, Kerekharaszti pihenőhelynél, a MOL kútnál jobbra kell letérni, majd a pálya feletti felüljárón áthaladni. Onnantól táblák segítik a tájékozódásban.
Miskolc felől az M3-as autópályán 51-es kilométernél, Kerekharaszti pihenőhelynél, a MOL kútnál jobbra kell letérni. Majd a kutat elhagyva forduljon ismét jobbra. Onnantól táblák segítik a tájékozódásban.
Miskolc felől a 30-as úton Hatvant elhagyva, kanyarodjon le Heréd felé, majd haladjon át az M3-as autópálya feletti felüljárón. Onnantól táblák segítik a tájékozódásban.
Budapestről a 30-as úton is megközelíthető a Kastélyszállónk, mely Gödöllőn, Aszódon, majd a 30-as úton tovább haladva Kerekharaszt előtt forduljon balra Heréd felé. Innentől táblák segítik Ön!

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Hatvany 50 m2 40 fő 30 fő 40 fő 25 fő 25 fő
Podmaniczky 60 m2 50 fő 65 fő 60 fő 35 fő 35 fő
Deutsch 50 m2 40 fő 30 fő 40 fő 25 fő 25 fő
Party sátor 375 m2 300 fő 180 fő 180 fő 180 fő 180 fő

Helyszín információk

A Kastélyba lépve nem is sejtené az ember, hogy a 200 éves falak mennyi kikapcsolódási lehetőséget rejtenek. A passzív kikapcsolódást kedvelő vendégek használhatják a szabadtéri pezsgőfürdőt, a szaunát, a 3*5 méteres, ellen-áramoltatóval felszerelt belső medencét, a szoláriumot, valamint választhatnak a szakképzett masszőrök felüdülést kínáló választékából. A játékosabb kedvű vendégek kikapcsolódhatnak a biliárd- és csocsóasztal, a tekepálya, a léghoki, a ping-pong, a rex és a darts használata közben évszaktól függetlenül, télen-nyáron egyaránt.

Számos vonzó adottsága mellett, érdemes kiemelni a kastély kedvező földrajzi fekvéséből adódó előnyöket. A nyüzsgő fővárostól 40 perces autóút után érkezhetünk meg a nyugalom szigetére. A kastély családok, baráti társaságok számára kellemes kikapcsolódást és aktív pihenést kínál, ugyanakkor nagyobb létszámú céges rendezvények, esküvők romantikus helyszíneként is minden igényt kielégít.


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • erdő
  • kertkapcsolatos
  • grillezős
  • autópálya közeli
  • családias
  • csendes
  • kis létszámú