Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Fashion TRENDezvényközpont

Budaörs

Közép-Magyarország
Maximum kapacitás:
650 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
3 db

Kiemelt szolgáltatások

Bevásárlóközpont szolgáltatásai
Bevásárlóközpont szolgáltatásai

Tágas terasz
Tágas terasz

Fény- és hangtechnika
Fény- és hangtechnika

Megközelíthetőség

Cím
  • Budaörs, 2040, Gyár u.2.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
0.5 órára
Székesfehérvártól
0.5 órára
Tatabányától
0.5 órára
Kecskeméttől
1 órára

Az M1-es autópálya 14. kilométerénél lehajtva, majd az 1-es számú főútra balra kanyarodva az első körforgalomban jobbra kell kihajtani. A Fashion Trend Center ezen az úton található, kb. 300 méterre a körforgalomtól.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Konferenciaterem 548 m2 650 fő 300 fő
Aula 500 m2 600 fő -
Klubterem 441 m2 300 fő 150 fő
Privát klubhelyiség 37 m2 12 fő -

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín: 

A rendezvényközpont Budaörsön, az M1-es autópálya kivezető szakaszának 14. kilométerénél, a Fashion Trend Center bevásárlóközpont második emeletén található. A helyszín kiválóan megközelíthető autóval, de rendszeres BKV járattal is. A rendezvényközpont 300 autó befogadására alkalmas dedikált parkolóval rendelkezik. A bevásárlóközpontban számos étterem, kávézó, posta, ATM automata és 170+ üzlethelyiség található.

Rendezvénytermek:

A klubhelyiség exkluzívan kialakított, saját bárpulttal rendelkező, privát, 10 fős tárgyalások befogadására kiválóan alkalmas helyiség, ahol óriáskivetítő és projektor áll partnereink rendelkezésére. A kivetítőn akár golf szimulátor is üzemeltethető, amit külön kérés esetén tudunk biztosítani. A helyiség alkalmas kisebb baráti összejövetelekre, sportesemények megtekintésére.

Klubtermünk modern minimál stílusban berendezett több szekciós terem, külön pódiummal, természetes fénnyel, kijárási lehetőséggel a teraszra. Előnye a jó szeparálhatóság, az elegáns megjelenés, valamint a tágas terasz, ami kiválóan alkalmas egy gálavacsora előtti koktélparti lebonyolítására. A terem befogadó képessége 300 fő.

Konferenciatermünk befogadóképessége 650 fő. A terem természetes világítással is rendelkezik, továbbá két tágas 50-80 fős teraszra biztosít kijárási lehetőséget. A terem belmagassága meghaladja a 10 métert, így tágas, kellemes érzést biztosít még a hosszú előadások idejére is. A konferenciák lebonyolítása mellett a terem helyet tud biztosítani termékbemutatók, kisebb tematikus vásárok, workshopok számára is.

A bevásárlóközpont impresszív méretű, szeparálható aulája már számos koncertnek, termék- és divatbemutatónak adott otthont, de 600 fős befogadóképességével nagyobb konferenciák lebonyolítására is kiválóan megfelel.

Étterem: van

Parkolási lehetőség: 300 autó számára díjtalan


Helyszín jellemzői

  • autópálya közeli
  • modern