Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Famulus Hotel

Győr

Nyugat-Dunántúl
Maximum kapacitás:
180 fő
Szálláshely kapacitás:
118 fő
Szobák száma:
59 db
Termek száma:
5 db
Teljes terület:
155 m2
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 9027 Győr, Budai utca 4-6.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.25 órára
Tatabányától
0.75 órára
Soprontól
1.5 órára
Győrtől
0 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Budapest terem 155 m2 40 fő 180 fő 80 fő 80 fő 45 fő
Bécs terem 39 m2 - 40 fő - 18 fő 16 fő
Pozsony terem 19 m2 - 15 fő - 6 fő -
Győr terem 43 m2 - 40 fő - 18 fő 16 fő
Oktató terem 65 m2 - - - - -

Helyszín információk

A hotel

A szálloda Győr belvárosában található, kellemes környezetben modern dizájnnal. 59 db szobájában twin illetve franciaágyak biztosítják a Vendégek kényelmét. Az egybenyitható szobák családok részére biztosítanak kényelmes elhelyezést. A szobák között 1 lakosztály található. A szálloda minden szobája nemdohányzó, TV-vel, telefonnal, vezetékes és vezeték nélküli Internet csatlakozással egyaránt, minibárral, hajszárítóval, ébresztős rádióval és légkondicionálóval felszerelt.


Konferencia

A hotel konferenciatermeit a mai kor követelményeinek megfelelően alakították ki. A szálloda az egyik legkorszerűbb berendezéssel és legnagyobb férőhely kapacitással rendelkező konferenciaközpont Győrben és Győr környékén. A különböző nagyságú termek a legkisebb megbeszéléstől kezdve nagyobb rendezvények, továbbképzések lebonyolításáig minden igénynek megfelelnek. A rendezvények sikerességét a szakképzett személyzet gondoskodik. A szálloda nagy alapterületű terasz lehetővé teszi egyedülálló koncepciókra épülő rendezvények megszervezését is. 

Mindegyik konferenciaterem természetes megvilágítású, sötétíthető, légkondicionált.  A termek berendezéseit - mind technikailag, mind hangulatban - az eredményes tárgyalás követelményeinek megfelelő magas színvonalon alakítottuk ki.


Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • exkluzív
  • modern