Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Expo Congress Hotel Budapest

Budapest

Maximum kapacitás:
340 fő
Szálláshely kapacitás:
335 fő
Szobák száma:
160 db
Termek száma:
7 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, Expo tér 2.

Helyszín információk

A 4 csillagos konferencia szálloda a legmodernebb szállás és konferencia felszereltséggel rendelkezik, s így tökéletesen megfelel a kor legmagasabb szintű elvárásainak. A tökéletes kikapcsolódást az Expo Congress Hotel földszintjén egy elegáns étterem és lobby bár, a szálloda legfelső emeletén pedig egy exkluzív, körpanorámás bár, valamint egy revitalizáló spa és fitness részleg szolgálják, gyönyörű kilátással a fővárosra. A szálloda teljes területén ingyenesen igénybe vehető vezeték nélküli internet kapcsolat áll a vendégek rendelkezésére.

Az Expo Congress Hotel a Hungexpo Budapesti Vásárcentrumhoz, valamint néhány meghatározó helyi és nemzetközi cégközponthoz való közelsége révén tökéletesen alkalmas konferenciák, értekezletek és társadalmi események szervezésére.

A szálloda 3 funkciós konferenciaterme (Expo, Congress és Sky termek) mindegyike 105 m2. A termek a 21. század technológiáját felvonultatva biztosítják a rendezvények ő színvonalú lebonyolítását. Együttes kapacitásuk maximum 340 ő ültetett elrendezéssel. A konferenciatermek ideális helyszínként szolgálnak sajtókonferenciák, céges tréningek, termékbemutatók, gálavacsorák, üzleti ebédek és koktél partik lebonyolításához egyaránt.

Az első emeleten található, 8 fős befogadóképességű tárgyalóterem kisebb összejövetelek részére biztosít elegáns környezetet a megszokott magas színvonalú konferenciatechnikával kombinálva.