Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín
Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Céges Rendezvényhelyszín

Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont

Budapest

Maximum kapacitás:
95 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
5 db

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1033, Fő tér 2.

HÉV: A Batthyány tér és Szentendre felől érkező járatokról a Szentlélek tér nevű megállónál kell leszállni. A menetidő a Batthyány tértől csupán 8 perc.
Autóbusz és villamos: A legközelebbi megállóktól az Esernyős néhány perces sétával érhető el. A Szentlélek téren megáll a 29, 34, 106, 118, 134, 137, 218, 237 autóbusz. A Flórián téren megáll a 9, 34, 106, 109, 111, 118, 134, 226 autóbusz és az 1, 1A villamos. Az Árpád-hídon a Szentlélek téri megállónál az 1, 1A villamos és a 106, 34 autóbusz.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Esernyős Kamaraterem 50 m2 24 fő 40 fő - 14 fő 27 fő
Esernyős Kávézó 80 m2 40 fő 40 fő 40 fő 16 fő 37 fő
Szinbád Rendezvénytér 130 m2 32 fő 95 fő - 22 fő 66 fő
Belső Udvar 150 m2 60 fő 95 fő - 36 fő 78 fő

Helyszín információk

Az akár 120 főt befogadó Szindbád Rendezvénytér, továbbá az Esernyős valamennyi belső- és külső tere jól felszerelt és hangulatos helyszínként szolgál előadások, konferenciák, céges rendezvények és tréningek lebonyolítására a békebeli patináját máig megőrző, macskaköves Fő téren, Óbuda szívében. Szabadtéri rendezvényhelyszíneink egyedi paraméterek és megállapodás szerint vehetők igénybe. Audio- és vizuális technikával felszerelt belső tereink többféle igénynek is megfelelnek. Nagyobb és kisebb eseményekre is ideális helyszíneket kínálunk, melyek akár szabadtéri helyszínekkel kombinálva is igénybe vehetők.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • modern
  • szabadtéri
  • csendes
  • kis létszámú