Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Erdőspuszta Club Hotel

Debrecen

Észak-Alföld
Maximum kapacitás:
350 fő
Szálláshely kapacitás:
110 fő
Szobák száma:
51 db
Termek száma:
6 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 4002 Debrecen, 4002, Diószegi - Panoráma út kereszteződése
Távolságok nagyvárosoktól
Debrecentől
0 órára
Nyíregyházától
1 órára
Miskolctól
1.5 órára
Debrecentől
1.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Fenyves Rendezvényterem 420 m2 350 fő
Arbo Borozó 135 m2 80 fő
Zöld terem 93 m2 60 fő
Fenyves Borozó 85 m2 55 fő
VIP terem 82 m2 16 fő
Herr Bukolyi Terem 29 m2 14 fő

Helyszín információk

A szállodát körülölelő 18 hektáros parknak, színvonalas szolgáltatásainknak és sokrétű szálláskínálatunknak köszönhetően ideális választás csapatépítő tréningekhez és üzleti rendezvényhelyszínként. Termeink változatos nagysága és variálhatósága gyakorlatilag bármilyen céges rendezvény lebonyolítását lehetővé teszik. Meetingek, sajtótájékoztatók, workshopok, oktatások, konferenciák. Csapatunk fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy ezek a szakmai események elérjék a megfogalmazott céljukat és betöltsék a küldetésüket.

A rendezvények sikerességét 6 rendezvényterem szolgálja, melyek mind más-más stílusúak. Ennek köszönhetően számtalan elképzelésnek megfelelnek. A belső akusztika mindegyikben kiváló, emellett a legmodernebb technikai felszereltség is Vendégeink rendelkezésére áll. A különleges igényeket a legkisebb részletekre is kiterjedő figyelemmel valósítjuk meg.

Fenyves Rendezvényterem: Nagyobb volumenű rendezvények otthonául Vendégeink választhatják a maximum 350 férőhelyes, 3 szekcióra osztható nagytermünket. A Fenyves Rendezvényterem a hotel épületének a földszintjén helyezkedik el. Klimatizált, természetes fénnyel és terasszal rendelkezik. Kiválóan alkalmas konferenciák, előadások, koncertek vagy akár kiállítások megrendezésére. A terem különlegességét a teraszról elénk táruló erdei panoráma adja.

Arbo Borozó: Kötetlenebb magán és céges rendezvények helyszínéül ajánljuk a maximum 80 fő befogadására alkalmas borozónkat. Az Arbo Borozó az Arbo Vendégházunk hangulatos, kandallós boros pincéje. A vendégház pár perces sétára található a főépülettől, a meseszép horgásztavunk szomszédságában. A terem klimatizált, saját parkolóval rendelkezik. A vidéki hangulat szerelmesei imádni fogják.

Zöld Terem: Elegáns, maximum 60 férőhelyes termünk ideális kis létszámú meetingek, családi rendezvények, svédasztalos állófogadások megszervezésére. A természetközeli anyagokkal berendezett Zöld Ház földszintjén található a Zöld Terem, amihez egy lobby rész is kapcsolódik. A klimatizált terem a nagyméretű üvegablakoknak köszönhetően természetes fénnyel rendelkezik, illetve saját terasza is van.

Fenyves Borozó: Meghitt, családi események, valamint tematikus borvacsorák helyszínéül a maximum 55 férőhelyes borospincénk áll Vendégeink rendelkezésére. A hotel -1 szintjén található a Fenyves Borozó. Lifttel és lépcsőn keresztül is megközelíthető. A terem klimatizált, egyedi stílusával és hangulatával különlegessé teszi az itt megszervezésre kerülő rendezvényeket.

VIP Terem: 16 fős, pazar panorámával rendelkező termünk ideális helyszín vezetőségi ülések, tárgyalások megszervezésére. A VIP terem az Attila Panzió épületének földszintjén található. A terem klimatizált, a letisztult elegancia jellemzi. A gyönyörű környezetnek és a hatalmas üvegablakoknak köszönhetően csodás kilátás tárul elénk. Ezt csak fokozza a teremhez tartozó terasz, ahol a tárgyalás szünetében egy kávé mellett a nyugalom szigetén érezhetik magukat a Vendégeink.

Herr Bukolyi Terem: Tárgyalásokhoz, tréningekhez, meghitt ünneplésekhez az elegáns és exkluzív 14 fős termünk nyújthat páratlanul szép helyszínt. A Herr Bukolyi Terem a hotel földszintjén található, közvetlenül a Fenyves Vendéglő mellett. A klimatizált, természetes fénnyel rendelkező termünk nyugodt környezetet biztosít az itt megrendezett eseményeknek.