Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Elizabeth Hotel
sup

Gyula

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
160 fő
Szálláshely kapacitás:
102 fő
Szobák száma:
49 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 5700 Gyula, Vár utca 1.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
3 órára
Szegedtől
1.75 órára
Debrecentől
1.8 órára

Helyszín információk

A gyulai szálloda számtalan kényelmi szolgáltatással várja a vendégeket, mindössze 200 méterre a Várfürdőtől. A kastélyjellegű szálloda század elei hangulatot idéz, és nagy történelmi múlttal rendelkezik.

A kulináris élvezeteket a szálloda elsőrangú étterme és bárja biztosítja, melyek teraszáról a gyulai vár csodálatos látványát élvezhetik.

A szálloda tökéletes helyszíne lehet céges konferenciáknak, csoportos üzleti megbeszéléseknek, illetve előadásoknak. A konferenciatermek mindegyike a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt. Kedvező időjárás esetén a terasz is rendelkezésre áll, amely mesés panorámával szolgál a Gyulai várra.

Ha munkatársaival közös élményekre vágynak, akkor Gyula és környéke bővelkedik szabadidős programokban. Kultúrát kedvelő vendégeknek ajánljuk a Galériát, ahol a kortárs magyar művészet gyöngyszemei tekinthetők meg, gyulai szállodák körében egyedülálló módon.

A kikapcsolódásra vágyókat várja a Tündérkert Wellness Centrum, melynek 50 m2 területű fedett medencéje ellenáramoltató berendezéssel és hidromasszázs élményelemekkel felszerelt.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • wellness közeli
  • wellness részleg