Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Echo Residence All Suite Hotel

Tihany

Balaton
Maximum kapacitás:
40 fő
Szálláshely kapacitás:
48 fő
Szobák száma:
18 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi út 35.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.8 órára
Veszprémtől
0.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Győrtől
1.75 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Fűszerkert 64 m2 40 fő 40 fő 20 fő
Fűszerkert kisterem 47 m2 25 fő 25 fő 15 fő

Helyszín információk

A hotel Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező helyén várja a vendégeket. A vitorláskikötő a vitorlázás szerelmeseinek, a strand a pihenni vágyóknak nyújt felejthetetlen élményt.

A két épületben kialakított 18 luxus lakosztállyal és a hozzájuk tartozó szolgáltatásokkal a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme.

Kikapcsolódást nyújt a csodálatos balatoni panorámával átölelt, elegáns Echo Residence Spa, ahol masszázsok, arckezelések, különleges iszap- és alakformáló kezelések, valamint számtalan wellness szolgáltatás várja a vendégeket.

A hotel légköre nem csupán pihenésre alkalmas, hanem tárgyalások, szemináriumok, workshopok és csapatépítő tréningek helyszíneként is tökéletes. A rendezvények sikerességét a szakképzett személyzet és a modern technika garantálja.

A vendégek kulináris kényeztetéséről a modern, mégis elegáns családbarát Karolina Fűszerkertje étterem gondoskodik. Az 50 férőhelyes exclusive étterem, 50 fős a la carte balatoni panorámás terasszal, az évszakokhoz igazítja kínálatát, melyben a hagyományos és a kreatív, új ízek is megtalálhatóak.


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • csendes
  • kis létszámú
  • vízpart
  • wellness részleg