Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Duna Wellness Hotel

Baja

Dél-Dunántúl
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
91 fő
Szobák száma:
41 db
Termek száma:
4 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 6500 Baja, Szentháromság tér 6.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.1 órára
Szekszárdtól
0.7 órára
Pécstől
1 órára
Szegedtől
1.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Bartók terem 32 m2 - - 12 fő
Jelky terem 83 m2 80 fő 60 fő -
DERSO terem 50 m2 50 fő 40 fő -
Türr terem 100 m2 100 fő 80 fő -

Helyszín információk

A Duna Wellness Hotel 23 darab exkluzív 4 csillagos szobája modern eleganciát tükröz. A felújított szobák nagy részének ablakából gyönyörű főtéri, vagy Sugovica panoráma tárul a vendégek szeme elé, míg a nyugalomra vágyó vendégek belső udvarra néző felújított szobákból is választhatnak. Nászutasok, szerelmes párok ideális választása a „Panoráma szoba”, mely ablakaiból a főtér, valamint a csodálatos Sugovica folyó panorámájában is gyönyörködhetnek vendégeink. Ezen szobák kétszemélyes fürdőkáddal és infra szaunával kényeztetik az ide érkező párokat. 18 darab a kor igényeinek megfelelően berendezett 3 csillagos szoba áll a vendégek rendelkezésére. A részben Sugovica panorámás, részben belső udvara néző szobák és lakosztályok különböző méretűek és felszereltségűek.

A szálloda Átrium Wellness részlegén élménymedence, jakuzzi, Infra szauna, finn szauna, és gőzkabin, valamint fitness-terem várja a pihenni vágyókat, de a masszázsra, vagy kozmetikai kezelésre vágyók is megtalálják az igényeiknek megfelelő szolgáltatást.

A konferenciatermek kiválóan alkalmasak rendezvények, tréningek, koktél partik, állófogadások, kiállítások és céges rendezvények lebonyolítására. A Duna Wellness Hotel egyedi fekvésének köszönhetően a termek természetes megvilágításúak, légkondicionáltak, modern technikával felszereltek, valamint biztosítják azt a nyugalmat, mely a sikeres rendezvény lebonyolításához elengedhetetlen. A rendezvények résztvevői számára színes és változatos programajánlattal szolgál a szálloda, legyen szó akár csapatépítő tréningről, evezésről, lovas programokról, borkóstolóról, Gemenci erdei vasutazásról.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • természet közeli
  • elegáns
  • családias
  • wellness részleg
  • borrégió közeli