Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Drivingcamp Hungary

Zsámbék

Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
5 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Megközelíthetőség

Cím
  • 2072 Zsámbék, Drivingcamp út 1.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
0.5 órára
Tatabányától
0.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára

Budapest irányából:
M1 autópályán Bécs/Wien irányába, a 27. sz. Zsámbék/Herceghalom kijáratnál kell letérni az autópályáról. A lehajtó után, Zsámbék irányába kell balra kanyarodni, majd ezen az úton 2,0 km-t továbbhaladva, bal oldalon elérjük a tanpályához vezető drivingcamp bekötőutat.

Megközelíthetőség Bécs, Győr irányából:
M1 autópályán Budapest irányába a 27. sz. zsámbéki kijáratnál (a kijárat előtt közvetlenül egy AGIP benzinkút található) kell letérni. A lehajtó után, Zsámbék irányába balra kell kanyarodni, majd ezen az úton 2,4 km-t továbbhaladva, bal oldalon elérjük a tanpályához vezető drivingcamp bekötőutat.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Berényi, Budapest, Wien, Zsámbék 57 m2 20 fő 40 fő 24 fő 25 fő 16 fő
Budapest + Wien 114 m2 40 fő 80 fő 48 fő 50 fő 32 fő
Budapest + Wien + Zsámbék 171 m2 70 fő 120 fő 72 fő 75 fő 48 fő
Restaurant 100 m2 - 70 fő 54 fő - 40 fő
Terrace 101 m2 - - 24 fő - -

Helyszín információk

A drivingcamp HUNGARY Európa egyik legmodernebb Vezetéstechnikai és Közlekedésbiztonsági Központja. Budapesttől csupán 24 km-re, az M1-es autópálya mellett, több mint 220.000 m2-es területen, high-tech modulokon próbálhatják ki Vendégeink a helyes vezetés technikáját a legkülönbözőbb közlekedési helyzetekben. Így a vezetés – szakképzett, több nyelven beszélő instruktoraink irányításával – élménnyé válik. 

A fogadóépület egyedülálló helyszínt biztosít rendezvények számára, lélegzetelállító kilátással az egész létesítményre. Kínálatunkat kiegészítik még modern technikai felszereltségű oktató-, és tárgyalótermeink, valamint kulináris élvezeteket nyújtó éttermünk, a bistro MOTO.


Miért éppen Hozzánk? - Budapest közelsége: 24 km - Exkluzív fogadóépület - 22 hektárnyi élmény -Speciálisan képzett trénergárda - Széleskörű szolgáltatások és vezetéstechnikai tréningek egyéni és céges ügyfelek részé egyaránt - Rendezvények - Autómodell bemutatók, Partnertalálkozók, Családi napok, Csapatépítő Tréningek, Kiállítások - Személyre szabott szolgáltatások - A zsámbéki medence festői szépsége.


2019 januárjában megnyitottuk és átadtuk vadonatúj bemutatótermünket. A hipermodern bemutatótér, amely a maga 300 négyzetméterével több, mint 250 ember, 8 autó, 6 teherautó, vagy akár 4 méteres belmagasságával buszok befogadására is alkalmas. A showroomban elérhetőek a legkorszerűbb prezentációs eszközök, LED falak, hangtechnika, így teljes körű rendezvénytechnikai szolgáltatást tudunk biztosítani.


Kiváló helyszín csapatépítéshez!

2019 júniusában megnyitottuk gokart pályánkat. A 760 méter hosszú kültéri pálya igazán izgalmas, rázós kanyarokkal és vadonatúj gokartokkal várja a versenyezni vágyókat. Azonban nem csak a sebesség szerelmeseinek kedvezünk; a gokart különleges családi program, és azokat is várjuk majd, akik egyedi céges csapatépítőre vágynak.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • autópálya közeli
  • elzárt
  • modern
  • szabadtéri
  • sportos