Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

DNB Budapest - Modern Magyar Bor Bár + Konyha

Budapest

Közép-Magyarország
Maximum kapacitás:
250 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
1 db

Kiemelt szolgáltatások

Dunai Panoráma
Dunai Panoráma

Látványkonyha
Látványkonyha

Bor Bár
Bor Bár

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, Duna korzó, 1052
Távolságok nagyvárosoktól
Székesfehérvártól
1 órára
Tatabányától
1 órára
Kecskeméttől
1 órára
Szolnoktól
1.5 órára

Tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető, a 2-es villamos Vigadó téri megállója az épület előtt található, valamint rövid sétatávolságon belül van az M1 és M3 metró, és a 15, 115 autóbusz megállói.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
DNB Budapest 440 m2 172 fő
DNB Terasz 180 m2 100 fő

Helyszín információk

2019 tavaszán megnyílt éttermünk a Duna korzón helyezkedik el, pazar kilátást nyújtva a Budai várra, Várkert bazárra, és magára a belvárosi Duna partra, melyet időjárás függvényében a teraszról is élvezhetnek vendégeink. Konyhánk filozófiája, hogy csakis közeli termelőktől szerzünk be kizárólag helyi és szezonális alapanyagokat, a legfrissebbeket és a legjobb minőségűeket, fenntartható gazdálkodású farmokról, hogy azok a DNB Budapest modern gondolkodással kreált ételeiben jelenjenek meg.

A rendezvényhelyszín: Az étterem tökéletes helyszín mind a céges rendezvényekhez, például üzleti ebédek, vacsorák, csapatépítők, borkóstolók, sajtótájékoztatók, karácsonyi és szilveszteri céges rendezvények, kulturális események lebonyolítására, mind a családi összejövetelekhez, születésnapi, névnapi, évfordulós ünnepségekhez, baráti beszélgetésekhez. 

Rendezvénytermek: A rendezvény ideje alatt a foglaltság függvényében ingyenes audiovizuális eszközhasználatot biztosítunk. Egyedi igényekhez igazodva, az étterem kiváló személyzetén felül tapasztalt rendezvényszervezők gondoskodnak minden apró részletről, hogy az esemény különleges és tökéletes legyen.

Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez: A rendezvény ideje alatt a foglaltság függvényében audiovizuális eszközhasználatot biztosítunk.

Parkolási lehetőség: Szabad férőhelyek függvényében a parkolási lehetőség ingyenes a Budapest Marriott Hotel mélygarázsában.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • exkluzív
  • modern
  • vízpart
  • wellness közeli