Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Dabas Hotel

Dabas

Maximum kapacitás:
150 fő
Szálláshely kapacitás:
96 fő
Szobák száma:
41 db
Termek száma:
1 db
Teljes terület:
240 m2

Kiemelt szolgáltatások

Catering
Catering
Minőségi catering szolgátatást biztosítunk, a rendezvényteremhez saját bárpult tartozik, informatikai felszerlést, hangosítást biztosítunk a rendezvényre.

Pihenés
Pihenés
41 modern berendezésű szobánk biztosítja a vendégek maximális pihenését.

Megközelíthetőség

Cím
  • Dabas, Bartók Béla út 100.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára

Az 5-ös főúton elhaladók "a város kapuja"-ként ismerhetik jellegzetes épületünket. Dabas Város központjában helyezkedünk el.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Rendezvényterem 240 m2 100 fő 150 fő 200 fő 150 fő 80 fő

Helyszín információk

Már több mint 4 évtized óta működő, és folyamatosan változó Dabas Hotel az elmúlt években újabb változásokon esett át. Jelenleg 41 modern berendezésű szobával, megújult külsővel és belsővel várjuk igényes pihenésre vágyó vendégeket.

Céges partnereink különösen fontosak számunkra! Olyan szolgáltatási és egyedi kedvezménycsomagokat bocsájtottunk ki partnereink számára, melyek biztosítják, hogy a nálunk megszálló vendégek munka előtt és munka után is maximális megbízható kiszolgálásban legyenek részesítve, és teljes figyelmükkel az előttük álló munkanapra készülhessenek.

Budapest és Kecskemét között, frekventált helyen, saját parkolóval és a környék egyik legszebb stílusban berendezett, igényes gasztronómiai élményt nyújtó étteremmel rendelkezünk.


Rendezvénytermek:

Rendezvénytermünk 250 fő befogadására alkalmas, elrendezése igény szerint alakítható.

A rendezvény zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a klímaberendezéssel, hangosítással, vezeték nélküli mikrofonnal, projektorral és vetítővászonnal felszerelt helyszín kiváló lehetőséget biztosít ahhoz, hogy céges évértékelőt, prezentációt, tréningeket, konferenciákat, vállalati találkozót tarthassanak nálunk.

Étterem:

A Dabas Hotel étterme étlapját a hagyományos magyar konyha íz világa jellemzi, az ízletes levesek és kiadós főételek mellett helyet kaptak a bőségtálak, ínycsiklandó saláták, és az elmaradhatatlan desszertek is. és az elmaradhatatlan desszertek is. A tradícionális ételek mellett szakácsaink a legkülönfélébb olasz kemencés pizzák elkészítésében is jeleskednek.

Éttermünk a'la carte jellegű, de rendszeresen tartunk tematikus esteket, amelyek lehetőséget nyújtanak vendégeink számára, hogy betekintést nyerjenek távoli tájak és kultúrák gasztronómiai világába.


Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez:

A csapatmunka nagy szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában.

Egy vállalkozás számára sokat jelenthet a szaktudás, a felkészültség, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében.

Elengedhetetlen, hogy a munkatársak kiszakadjanak a hétköznapok megszokott világából és szórakozva, közvetlen formában legyenek együtt, és jobban megismerhetik egymást.

Szeretnénk ehhez több, összeállított programcsomagot kínálni választási lehetőségként.


Outdoor Programjaink:

• Paintball, air soft pálya

• Koronglövészet

Indoor programok:

• Vetélkedő

• Interaktív játékok