Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Trénerek, csapatépítő partnerek

Ajánlatkérés

HUCAP - Innovatív HR

Belföldön (Budapest és vidék egyaránt) és külföldön is számíthat a HuCap tréneri csapatára.
Tapasztalatunk szerint játékos, valamint feszültségektől mentes légkörben sokkal könnyebben és örömmel  sajátítják el a résztvevők az új tapasztalatokat. Éppen ezért tréningjeink legfontosabb célja a közös és a személyes élmények átélése. Fontos számunkra, hogy a csapattagok új kapcsolatokat alakítsanak ki egymással, valamint egymás megismerésére, megértésére, elfogadására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Kulcsszavaink:

Közös és egyéni élmények
Közös célok és értékek
Inspiráció
Profi szervezés
Örömteli pillanatok
Tapasztalt és vidám trénerek

Szakembereink támogatására fél vagy több napos tréningeken is számíthat, valamint tervezzen velünk akkor is bátran, ha például egy partnertalálkozóját vagy konferenciáját szeretné feldobni néhány vidám és közös élményt nyújtó programmal. A HuCap akkreditált intézmény, így tehát pályázatok esetén is együtt tudunk működni ügyfeleinkkel.


PILOTS – Simulator Center 

A Pilots két élethű utasszállító szimulátort üzemeltet egy Airbus A320 és egy Boeing 737 NG típusút.

A Szimulátorokban megtapasztalhatják a repülés semmihez sem fogható élményét. Szakavatott kollégák segítenek a repülés minden fázisában, miközben végig a vendégek kezében marad az irányítás. Az élethű térhatásról a 210 fokban hajlított félköríves falra vetített táj gondoskodik.
A program folyamán végigjárhatjuk az Alpok magas hegycsúcsaitól kezdve a világ nagyvárosain át a tengerparti városokat is, miközben mindenféle időjárási körülményt is tudunk szimulálni. Érdemes megtapasztalni, hogy hogyan reagálnak a pilótáink, amikor leszállás közben az ötven tonnás repülő egy 30 csomós oldalszélbe kerül.

A szimulátorok vezetéséhez nincs szükség semmilyen repülős tapasztalatra. Igény szerint navigációs ismereteket is elsajátíthatnak vendégeink. Sőt akár rádióforgalmazási feladatokat is tudunk szimulálni. Szimulátorainkat gyakran látogatják, hivatásos pilóták is. A kabinok kialakítása teljesen megegyezik a valódiakkal, így kabinismeretre, navigáció felprogramozására, és vészhelyzeti eljárások gyakorlására is alkalmas. A kabinjaink teljesen élethű utastérrel vannak kialakítva így az utasok is részt tudnak venni a szimulációs élményben. Az utasok az elrendezésnek köszönhetően, folyamatosan láthatják a kabinban zajló eseményeket, valamint az utastéri ablakokon keresztül a tájat is láthatják. 
Légikisérőink segítségével repülés közben a biztonsági berendezések kipróbálásra is van lehetőség. Sőt a kalandkedvelő vendégeink, akár a szárny feletti vészkijáraton is elhagyhatják kabinjainkat.

Ajánlatkérés

W Budapest

Budapest

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred

Balatonfüred

Egy megalkuvás mentes, exkluzív, intim világ Balatonfüred szívében, ősfás park ölelésében, a boldog békeidők stílusában felújítva, nagypolgári hangulatban.

Continental Citygolf Club - Birdie Events

Budapest

Hotel Yacht Wellness & Business

Siófok

A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló szállodája a siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található, konferenciaközpontjának egyedülálló eleme a körpanorámás konferenciaterem.

Session Hotel

Ráckeve

"Nem messze a reformkori városrésztől, az ősfás parkkal körbevett szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt."

Laroba Wellness Hotel

Alsóörs

A szálloda rendezvényterme összenyitva 150 m2, így akár 120 fő befogadására alkalmas. A terem hangszigeteléssel két szekcióra osztható, így egyszerre akár két rendezvény egyidejű megtartására is lehetőség nyílik.

Spirit Hotel Thermal Spa sup

Sárvár

A Spirit Hotel Thermal Spa szállodában akár 400 fős gálavacsorák is megrendezésre kerülhetnek, a hely kapacitása kapcsán.

Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín