Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Courtyard by Marriott Budapest City Center

Budapest

Közép-Magyarország
Maximum kapacitás:
365 fő
Szálláshely kapacitás:
470 fő
Szobák száma:
235 db
Termek száma:
7 db
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Green Meetings Program
Green Meetings Program

Különleges kávészünetek, ínyenc ebédek és vacsorák
Különleges kávészünetek, ínyenc ebédek és vacsorák

Ideális rendezvényhelyszín Budapest szívében
Ideális rendezvényhelyszín Budapest szívében

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, József körút 5.

Kiváló elhelyezkedéséből adódóan nagyon egyszerűen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel (számos busz, M2, 4-6, 28, 28A, 37, 37A, 62 villamosok). A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 20 km-re található a szállodától, (taxival kb 25 perc alatt megközelíthető), a Keleti pályaudvar pedig csupán 1,5 km-re (taxival kb 8 perc).

Helyszín információk

Központi elhelyezkedésének köszönhetően néhány lépésre található a főbb tömegközlekedési eszközöktől, valamint a város fontos látnivalóitól. A gyönyörű, csendes és tágas szobák tökéletes kényelmet nyújtanak az üzleti utazók számára. A komfortos irodai munkát a nagy íróasztal valamint az ergonomikus szék teszi lehetővé.


A rendezvényhelyszín:
A szálloda egy 7 rendezvényteremből álló rendezvényszinttel is rendelkezik, mely akár kizárólagosan is bérelhető. A legújabb trendeket követő, színvonalas catering szolgáltatások, a modern audiovizuális berendezés és a segítőkész, szakképzett személyzet garantálja rendezvényének sikerét. Foglalja le rendezvényét és gyűjtsön Marriott Bonvoy pontokat. 

A kiváló színvonalú szolgáltatások nyújtása mellett kimagaslóan fontos számunkra környezetünk védelme és a fenntarthatósága, ezért bevezetésre került a Green Meetings Program, amelynek keretein belül az alábbi környezettudatos intézkedéseket vezettük be rendezvényeinken: Szelektív hulladékgyűjtés a rendezvényen; Házi készítésű jeges teák és friss gyümölccsel ízesített vizek; Organikus és egészséges ételek helyi alapanyagokból; Újrahasznosított irodaszerek; Minimalizált műanyagpalack-használat; Energiatakarékos épületüzemelés; Szűrt víz használata palackozott vizek helyett; Textíliamentes asztalok.


Rendezvénytermek:
A 7 db, egy szinten elhelyezkedő, nagyszerűen variálható rendezvénytermünk maximális zajszigeteléssel, és többségük természetes fénnyel rendelkezik. Lendületes, fiatalos csapatunk különleges kávészünettel készül minden napra, jellemzők a smoothie-k, friss, szezonális gyümölcsök, egészséges sós és édes falatok, friss gyümölccsel ízesített vizek, cukor-, laktóz- és gluténmentes falatok bőséges kínálata.


Étterem:
Főétkezésekhez kiváló helyszínül szolgál éttermünk, a látványkonyhás Oleo Pazzo. Fenntartható gazdaságokból származó, helyi alapanyagokkal dolgozunk, a hagyományos magyaros ízvilág és a modern nemzetközi büfékínálat mellett egészséges, organikus ételek, cukor-, glutén- és laktózmentes opciók vegetáriánus fogások széles választékát kínáljuk.


Parkolási lehetőség:
220 férőhelyes őrzött mélygarázs áll vendégeink rendelkezésére, aminek a díja kedvezőbb, mint a felszíni parkolás.


Helyszín jellemzői

  • családias
  • modern
  • csendes