Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Corso Boutique Hotel

Gyula

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
20 fő
Szálláshely kapacitás:
45 fő
Szobák száma:
20 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 5700 Gyula, Megyeház u. 1.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
3 órára
Szegedtől
1.75 órára
Békéscsabától
0.45 órára
Szolnoktól
2 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Konferencia Terem 105 m2 20 fő 20 fő 20 fő

Helyszín információk

A szálloda Gyula belvárosának középpontjában, az üzleti és kereskedelmi centrumban fekszik, csupán néhány percre az ismert nevezetességektől. A szálloda hátsó - parkoló felöli - bejárata a gyulai korzóról nyílik, így a vendégek közvetlen a nyüzsgő sétálóutcán, az azt megtörő virágos parkokban, és hangulatos, szökőkutakban gazdag tereken találják magukat.

A szobák megjelenése követi a 21. század divatos külső jegyeit, forma & design, a dekoráció látványos vizualitásának megjelenítésével.

A szálloda vendéglátó helyisége mindig a megfelelő funkcióhoz igazodik. A reggeli órákban reggelizőként üzemel. Napközben kávékülönlegességekkel, széles italválasztékkal és a megfelelő italkorcsolyákkal áll a vendégek rendelkezésére. A nappali kávézó az esti órákban átalakul hangulatos bárrá, ahol italok széles választékával várják a vendégeket.

A hotel tökéletes helyszínt biztosít kisebb rendezvények, üzleti megbeszélések, továbbképzések, ebédek, sajtótájékoztatók, tárgyalások, egyéb összejövetelek lebonyolítására. A rendezvények sikerét a szálloda mindenre kiterjedő figyelme garantálja.


Helyszín jellemzői

  • modern
  • kis létszámú
  • wellness részleg