Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Continental Hotel Budapest
sup

Budapest

Maximum kapacitás:
150 fő
Szálláshely kapacitás:
570 fő
Szobák száma:
285 db
Termek száma:
5 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
 • Budapest, Dohány utca 42-44.

PARKOLÁS: Continental Hotel Budapest****Superior mélygarázzsal rendelkezik.
MEGKÖZELÍTHETŐSÉG: Autóval:
A Blaha Lujza teret elhagyva a negyedik kereszteződésnél, a Nagy Diófa utcánál le kell kanyarodni jobbra. Majd az első kereszteződésnél újra jobbra fordulni, és máris a Dohány utcán találjuk magunkat. Egyből láthatóvá válik a szálloda épülete a bal oldalon a Dohány utca 42-44. szám alatt.
MEGKÖZELÍTHETŐSÉG: BKV-val:
METRÓVAL: Szálljon le a 2-as Metróról a Blaha Lujza térnél, a felszínre érve sétáljon lefelé a Rákóczi úton az Astoria irányába. Majd forduljon jobbra a harmadik utcánál, ami a Nyár utca. Innen már látható a szálloda épülete, mert az első saroknál jobbra fordulva a Dohány utcán találja magát.
VILLAMOSSAL: A 4-es, 6-os villamosról szálljon le a Blaha Lujza téren, sétáljon lefelé a Rákóczi úton az Astoria irányába. Majd forduljon jobbra a harmadik utcánál, ami a Nyár utca. Innen már látható a szálloda épülete, mert az első saroknál jobbra fordulva a Dohány utcán találja magát.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Board 24 m2 10 fő 15 fő 7 fő 8 fő 10 fő
Buda 60 m2 24 fő 40 fő 28 fő 36 fő 24 fő
Pest 40 m2 18 fő 30 fő 14 fő 24 fő 18 fő
Buda+Pest 100 m2 36 fő 70 fő 40 fő 55 fő 34 fő
Continental 60 m2 24 fő 40 fő 21 fő 36 fő 24 fő
Hungaria 180 m2 40 fő 150 fő 80 fő 100 fő 40 fő

Helyszín információk

A Budapest belvárosában elhelyezkedő épület figyelemre méltó, exkluzív stílusát a szecesszió és a modern belsőépítészet jegyeinek tökéletes kombinációja jellemzi. A négycsillagos, 272 szobás szálloda minden igényt kielégítő szobáival standard, superior, deluxe és executive kategóriában, emellett tizenhárom lakosztállyal fogadja a Budapestre érkező vendégeket. A szálloda épületében elhelyezkedő, 120 fő befogadására alkalmas ARAZ Étterem széles körű ételkínálattal várja a vendégeket. A korhűen helyreállított főbejárat felett elhelyezkedő Galéria Kávézó és a Corporate Lounge a társasági élet színtereit kínálják. A tetőn helyet kapott spa részleg bel- és kültéri medencéivel, jakizzuval, finn és infraszaunával a lélek és a test regenerációját ígéri.

Rendezvénytermek: A konferenciák és üzleti találkozók kifogástalan lebonyolítása érdekében valamennyi konferenciatermünk természetes fénnyel is világított, légkondicionálóval és a legkorszerűbb audiovizuális technikával felszerelt. A kertkapcsolatnak köszönhetően a kávészünetek még élvezetesebbek és pihentetőbbek. Egyedi kialakítású panoráma tetőkertünk pedig tökéletesen alkalmas koktél party-k, állófogadások, esti összejövetelek megrendezésére.

Étterem: A 120 fő befogadására alkalmas ARAZ Étterem széles körű ételkínálattal várja a vendégeket. Az ételek a 19. század felső középosztálya éttermeinek étkeit hivatottak felidézni, ötvözve a modern igények szerinti magyar és francia konyhával. Belső terasza a nyüzsgő belváros közepén, ám mégis a zajoktól távol valódi oázisként várja a kulináris élvezetekre vágyó közönséget.  

Engedjen a szálloda által kínált wellnessprogramok csábításának. A tetőn helyet kapott spa részleg a lélek és a test regenerációját ígéri. 

 • Bel- és kültéri medencék
 • Jakuzzi
 • Finn és infraszauna
 • Masszázs


Helyszín jellemzői

 • klasszikus
 • elegáns
 • exkluzív
 • kertkapcsolatos
 • modern
 • csendes
 • wellness részleg