Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Club Dobogómajor Resort
sup

Cserszegtomaj

Balaton
Maximum kapacitás:
40 fő
Szálláshely kapacitás:
700 fő
Szobák száma:
312 db
Termek száma:
1 db
Teljes terület:
98 m2
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Cserszegtomaj, Hévízi út. 1.

AUTÓVAL:
Budapesttől Hévízre a 185 km-es út kb. 2 óra alatt tehető meg. Az M7/E71 autópályán érd irányában kell haladni, majd Érdnél Székesfehérvár fele kell venni az útirányt. Az M7-es autópályán egészen Balatonkeresztúrig lehet eljutni. Az autópályáról itt át kell térni a 76-os útra, majd Balatonszentgyörgynél jobbra lekanyarodva a 71 úton kell továbbhaladni Keszthely, majd a táblákat követve Hévíz irányába. Keszthely-Kertvárost elhagyva már látható az üdülőfalú, kb. 250 méterrel a Hévíz tábla (és egy MOL benzinkút) előtt.

VONATTAL:
A Budapest - Keszthely (IC és gyors) vonatokkal érkező vendégek a keszthelyi pályaudvarról taxival, illetve helyi autóbuszjárattal juthatnak el Hévízre. Transzferköltségek: taxival a keszthelyi pályaudvartól a szállodáig kb. 2.500,- Ft; helyi autóbuszjárattal Keszthelyről (buszpályaudvar közvetlenül a keszthelyi vasútállomás mellett) a szállodáig (megálló a hévízi út mentén, a Club Dobogómajornál, kb. 100 m-re a szállodától).

AUTÓBUSSZAL:
A Volán távolsági autóbuszjáratai közül a Budapest - Hévíz járatok jöhetnek szóba, melyek végállomása Hévíz központjában van. Innen taxival vagy helyi autóbuszjárattal érhető el leggyorsabban a szálloda (megálló a hévízi út mentén, a Club Dobogómajornál, kb. 100 m-re a szállodától).

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
konferenciaterem 98 m2 40 fő 30 fő 20 fő

Helyszín információk

Magyarország egyik legnagyobb és legszebb üdülőfaluja Hévíz és a Balaton között, hatalmas zöldövezetben, színes szolgáltatáskínálattal, lelkes személyzettel várja Önt és csapatát, hogy rendezvényének ideális helyszínt biztosítson.

Legyen szó csapatépítésről, konferenciáról, tréningről, workshop-ról, termékbemutatóról vagy céges party-ról, a Club Dobogómajorban, gyönyörű környezetben, rugalmas szervezéssel, számtalan lehetőséggel igyekszünk legjobb tudásunk szerint megvalósítani elképzeléseit.


A rendezvényhelyszín – A Club Dobogómajor hotel a Balaton és Hévíz között kínál szállást apartmanjaiban. Kényelmes apartmanokkal, stúdiószobákkal, saját étteremmel, hatalmas zöldterülettel, kényeztető szolgáltatásokkal valamint számos sportolási lehetőséggel várja a pihenésre vágyókat.

Rendezvénytermek:

Jellemzők: 98 m2 alapterületű, légkondicionált, természetes fénnyel, parkettás, saját mosdókkal

Étterem:

A Club Dobogómajor étterem egész évben otthonos, komfortos enteriőrrel fogadja vendégeit, tavasztól – őszig pedig terasszal is várjuk a hozzánk betérőket.

Éttermünk természetesen simul eggyé - mind hangulatában, mind pedig kínálatában – a szezonális alapanyagokkal, és a természettel is. Az étlapon nem túlbonyolított, de alaposan átgondolt fogások szerepelnek, melyek ötvözik a klasszikus magyar és a nemzetközi konyha ízeit, jellegzetességeit. Közérthető, szerethető ételek készítése a feladatunk, hogy mind a szállodánkban pihenésüket töltő, mind pedig a hozzánk betérő vendégeknek megfeleljünk.

Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez: darts, billiárd, teke, ping pong, csocsó, jakuzzi, szauna, kültéri (szezonális)/beltéri medence, masszázs

Parkolási lehetőség

Saját parkoló (250 férőhely)


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • kertkapcsolatos
  • családias
  • csendes
  • sportos
  • wellness részleg