Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Centrál Kávéház és Étterem

Budapest

Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
4 db

Kiemelt szolgáltatások

Élő zenés programok
Élő zenés programok

Nagy csoportok fogadása
Nagy csoportok fogadása

Hangulatos fedett terasz
Hangulatos fedett terasz

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, Károlyi utca 9, 1053
Távolságok nagyvárosoktól
Debrecentől
2.5 órára
Győrtől
1.5 órára
Pécstől
2 órára
Szegedtől
2 órára

A Centrál Kávéház a belvárosban, a Ferenciek terétől pár lépésre található, így M3 metróval, illetve az 5, 7, 7E, 8, 15, 107, 110, 112, 115, 133, 178, 233, 239 busszal is könnyen elérhető. A 2-es villamos Március 15. téri megállójától 7 perc séta alatt juthatunk el a helyszínre, míg autóval legkönnyebben az Erzsébet híd pesti hídfőjénél lehet parkolni.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Nyugat 145 m2 110 fő 50 fő
Hét 45 m2 35 fő 25 fő
Zuboly 50 m2 40 fő 30 fő
Újhold 100 m2 80 fő 45 fő

Helyszín információk

Négy különböző méretű terme a legmodernebb audiovizuális technikával szerelhető fel. A Centrál Kávéház és Étterem 200 fős események, esküvők, illetve egyéb kiváló kulturális és tudományos rendezvények számára is ideális, egyedi helyszín. A Centrál Kávéház és Étterem szakképzett csapata bármilyen jellegű rendezvény igényeit teljes körűen ki tudja elégíteni. 

Budapest kultikus kávéházának asztalainál 1887 óta születnek történelem könyvekbe kívánkozó újítások, alkotások és események. Tradíció, különleges atmoszféra, évszázados szakértelem és a ma is tündöklő Centrál Kávéház és Étterem kiváló csapata a garancia arra, hogy az itt tartott rendezvények hosszú ideig emlékezetesek maradnak.

Elődeink tudása és gasztronómiai alkotásai a séf kezei alatt ismét megelevenednek. Korábbi rendezvényeink tapasztalatával, inspiráló környezetben, fenséges ételek kíséretében és vendégszeretetünkkel szeretnénk Önnek és partnereinek is felejthetetlen élményt nyújtani.

Rendezvénytermek: 400 m2 az Ön igényei szerint alakítva.

A Centrál Kávéház és Étterem patinás megjelenése, a professzionális technikai eszközök és az összesen több, mint 400 m2 rendezvényterület, akár egy 200 fős eseménynek is kényelmes helyszínéül szolgál. A vendégtér vizuálisan 4 területre osztható, melyből az Újhold, a Zuboly és a Hét jól szeparálhatóak, ezáltal intimitást adva különböző létszámú összejöveteleknek. A két szinten elhelyezkedő termek kiváló otthont biztosítanak elegáns eseményeknek, sajtó- és protokoll rendezvényeknek, tréningeknek, üzleti megbeszéléseknek és családi ünnepségeknek.

A tökéletes rendezvény kulcsfontosságú pontja a gasztronómiai élmény. Éttermünkben a hagyományos és kortárs konyhaművészet ötvözetével, autentikus magyar és nemzetközi klasszikus fogások egyedi stílusban kerülnek terítékre. Az évszázados tradíciókat tiszteletben tartó, mégis modern és kreatív ételkölteményeink elengedhetetlen részei az igazán sikeres eseményeknek.

További ültetési lehetőségek: 

Éttermi (alap):

  • Nyugat - 66
  • Hét - 34
  • Újhold - 52
  • Zuboly - 32
  • Terasz - 60

Éttermi (bankett):

  • Nyugat - 80
  • Hét - 34
  • Újhold - 60 
  • Zuboly - 36