Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

BiPi Villa Rendezvényház

Budapest

Közép-Magyarország
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
37 fő
Szobák száma:
7 db
Termek száma:
2 db

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1031, Nánási út 87.
Távolságok nagyvárosoktól
Kecskeméttől
1.5 órára
Tatabányától
1 órára
Győrtől
1.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára

Megközelíthető BKK-val: 34-es busszal a Nimród utcai megállóig kell jönni, onnan 100 méter gyalog. A 34-es busz segítségével közvetlen kapcsolat van a H5 hévvel és az M3-as metróval. Budapest belváros tömegközlekedéssel 40 perc alatt megközelíthető. A környező utcákban ingyenes a parkolás, de kertünkben 10-12 autó számára mi is biztosítunk parkolási lehetőséget.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Nagyterem 100 m2 100 fő 80 fő
Kisterem 50 m2 50 fő 30 fő
Kert 2000 m2 120 fő 120 fő

Helyszín információk

A BiPi Villa a Római-part egyik legszínvonalasabb, mégis legkedvezőbb árú rendezvény helyszíne, zöld környezetben, távol a nyüzsgő város zajától, mégis Budapest centrumában. A BiPi Villa egy 500 m2 - es L alakú épület, 2000m2 - es kerttel, saját parkolóval, mely 10-12 autószámára nyújt parkolási lehetőséget, de a környező utcákban is díjmentes a parkolás. A földszinten két terem található egy 100 m2 - es és egy 50 m2 - es, melyek tökéletesen alkalmasak akár 50-100 fő befogadására is. Mindkét terem remek helyszíne lehet egy csapatépítőnek, tréningnek vagy megbeszélésnek is. A villa privát rendezvények számára is tökéletes helyszínt nyújt. Bérelje ki a kívánt időtartamra és rendelkezzen szabadon a villa teljes területével kizárólagosan. Legyen a BiPi Villa csak az Öné!


A BiPi Villa épülete 37 fő elszállásolására alkalmas, 7db többágyas tetőtéri szobával kialakítva. 3-8 ágyasszobáink külön vizesblokkal (wc, zuhanyzó, mosdó) vannak felszerelve, korszerűek, kényelmesek. A szobákban ágyneműt biztosítunk, de van lehetőség kizárólag matracszállásként is igénybe venni.


Amennyiben csak a belső tereket szeretnék használni, úgy max. 70-80 fős gálavacsorát tudnak kényelmesen megtartani, a kertet bevonva azonban jóval több embert is el lehet helyezni a területen, kültéri partysátrak segítségével. Két konferenciatermünk tökéletesen alkalmas akár párhuzamos előadások megtartására is. 

A gyönyörű, kert tökéletes alternatívát nyújt, ha rendezvényüket kültéren szeretnék megrendezni. A platános ősfás park árnyékos.


Érkezzenek hajóval rendezvényükre! A Villa 5 perc sétányira található a Római-part népszerű hajóállomásától, így segítséget tudunk nyújtani, ha a rendezvényükre vendégeiket hajóval érkeztetnék.

A BiPi Villa csapata elhozta a zöld rendezvényeket (green event), amelynek fókuszában az Ön cége és rajta keresztül a fenntartható jövő és a környezettudatosság is kiemelten fontos szerepet kap!

Azért, hogy a rendezvény helyszínéről már ne kelljen autóba ülni -és ezáltal a környezetet terhelni-, valamint minden készen álljon egy, a környezetre és a fenntarthatóságra érzékeny eseményre, mindent elérhetővé tettünk egy helyen.

Földszintünkön felszerelt konyhát is tudunk biztosítani. A konyha felszereltsége: Mikro, kávéfőző, hűtő, sütő, konyhai alapfelszereltség: evőeszköz, tányérok, poharak. Catering partnerünk választása esetén a konyha használati díja nem kerül felszámításra.


A kért vendéglátásra, több árkategóriában, minden kérésre találunk megoldást, legyen szó akár egy kávészünetről, vagy egy teljes büféasztalos vacsoráról. Természetesen, ha szeretnének saját ételeket, italokat behozni, nálunk az is megoldható, nem kizáró ok az önellátás sem.

Kültéri vacsora megrendezésére is van lehetőség. Sátor állításával akár egy kisebb eső esetén is garantált a felhőtlen szórakozás a kertben. A fák tökéletes alapot biztosítanak szinte bármilyen kültéri dekoráció megvalósításához.


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • elegáns
  • exkluzív
  • kertkapcsolatos
  • szabadtéri