Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Biczó Csárda és Lovaspanzió

Fülöpszállás

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
300 fő
Szálláshely kapacitás:
40 fő
Szobák száma:
16 db
Termek száma:
4 db
Helyszín típusa:
panzió

Megközelíthetőség

Cím
  • 6085 Fülöpszállás, Hármaspuszta 11.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára
Kecskeméttől
0.5 órára
Szekszárdtól
1 órára
Szegedtől
1.25 órára

Budapesttől 110 km-re, Kecskeméttől 30 km-re található az 52-es út mellett. Budapestről az M5 autópályán 85 km után kell a Kecskemét – Nyugat kijáratnál lehajtani és tovább haladni nyugati irányba a Duna felé. A Budapest – Biczó csárda távolság 1 óra 15 perc. Kecskemétről pedig maximum 25 perc alatt elérhető.

Helyszín információk

A Biczó Csárda & Lovas panzió az Alföld szívében, Kecskeméttől alig félórányira, az 52-es számú főút mentén, a Kiskunsági Nemzeti Park csodálatos természeti környezetében helyezkedik el.

Az elmúlt évek során számos sikeres rendezvénnyel a hátuk mögött sikerült bebizonyítaniuk, hogy érdemes őket választani. A csárda tökéletese helyszíne, családi és társasági eseményeknek, esküvőnek, báloknak, ballagási ebédnek, osztálytalálkozónak, bankettnek, születésnapnak.

A változatos elrendezésű 50 fős kisterem, 100 fős borospince, 150 fős muskátlis terem,vagy 300 fős étterem a családi rendezvényeken túl kiváló helyszínként szolgál vállalati rendezvények, konferenciák, fogadások, évzáró partik, bor és pezsgőkóstolók, csapatépítő tréningek, családi napok megtartására is.

A különtermek technikailag jól felszereltek, rendelkeznek projektorral, hangosítással.

A kerthelyiség további 300 fő befogadására alkalmas, amelyet árnyas fák, hatalmas zöldfelület, rengeteg virág és egy kültéri kemence tesz még hangulatosabbá.

A gyerekeket pedig modern játszótér, homokozó és trambulin várja.


Helyszín jellemzői

  • bográcsozós
  • természet közeli
  • kertkapcsolatos
  • szabadtéri
  • csendes
  • wellness részleg