Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Barceló Budapest

Budapest

Maximum kapacitás:
110 fő
Szálláshely kapacitás:
358 fő
Szobák száma:
179 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, Király utca 16.
Távolságok nagyvárosoktól
Székesfehérvártól
1 órára
Veszprémtől
1.5 órára
Egertől
1.5 órára
Szolnoktól
1.5 órára

Belvárosi fekvésének köszönhetően mind autóval, mint tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A Deák Ferenc tér 3 perc sétára található. (M1, M2, M3, villamos, autóbusz)

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Budapest 140 m2 60 fő 110 fő 90 fő 80 fő 36 fő
Buda 65 m2 25 fő 50 fő 30 fő 40 fő 22 fő
Pest 65 m2 25 fő 50 fő 30 fő 40 fő 22 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín:

Központi elhelyezkedésnek és fantasztikus felszereltségének köszönhetően tárgyalásokra és üzleti rendezvényekre üzleti utazások alkalmával a Barceló Budapest a legjobb választás.

Nagyméretű, teljesen felszerelt, természetes fényforrással rendelkező helyiségei alkalmasak bármilyen találkozóra, konferenciára vagy rendezvényre.
A rendelkezésre álló három terem 65 és 140 m2 között 25 és 110 fő fogadására alkalmas, elrendezés terén számos opciót kínál. A termekhez párosuló és igénybe vehető szolgáltatások listája rendkívül széles.


Rendezvénytermek:

Legnagyobb rendezvénytermünk a Budapest terem, amely 140 négyzetméteres, természetes fénnyel és kertkapcsolattal rendelkezi, hasonlóképpen a két kisebb szekciótermünkhöz(Pest és Buda – 65 négyzetméter) melyek a Budapest terem mellett helyezkednek el. Mindegyik teremben a legmodernebb technika került beépítésre.


Étterem:

Vendégeink válogathatnak à la carte éttermünk kínálatából, lobbynkban található bárban pedig italokat és harapnivalókat fogyaszthatnak.
Az autentikus magyar konyha ízei mellett a spanyol gasztronómia is főszerepet kap.
Az elegáns és modern dekoráció otthonos légkörrel karöltve tökéletes helyszínt nyújt a céges ebédekhez és vacsorákhoz, valamint a meghitt pillanatokhoz.


Parkolási lehetőség:

A szálloda rendelkezik egy 8 férőhelyes mélygarázzsal. Ezen felül a szálloda közvetlen szomszédjában található Central Passage mélygarázst ajánljuk, ahol több 100 autó számára elérhető a parkolás.


Helyszín jellemzői

  • kertkapcsolatos
  • elzárt
  • modern
  • csendes