Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Barack Thermal Resort

Tiszakécske

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
150 fő
Szálláshely kapacitás:
250 fő
Szobák száma:
50 db
Termek száma:
4 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 6060 Tiszakécske, 6060, Rózsabarack tér 2.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Szolnoktól
0.75 órára
Kecskeméttől
0.5 órára
Szegedtől
1.5 órára

Tiszakécske Bács-Kiskun megye északkeleti csücskében, Szolnoktól és Kecskeméttől is 30 km távolságra található. Budapestről az M5-ös autópályán Kecskemétig, majd a várost elkerülő 445-ös úton és a 44-es főúton keresztül Szentkirály irányába letérve 70 perc menetidővel könnyedén megközelíthető.
Szegedről az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházáig, majd a 4625-ös úton keresztül érhető el.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Napsugár 149 m2 100 fő 80 fő 80 fő 60 fő
Mandula 33 m2 - - 20 fő 20 fő
Rózsa 33 m2 - - 20 fő 20 fő
Összenyitva 215 m2 150 fő 120 fő 120 fő -

Helyszín információk

A Barack Thermal Resortban minden együtt van ahhoz, hogy rendezvényét igazán emlékezetessé tegye. Erre maga a helyszín, kollégáink maximális figyelme és az a fajta őszinte vendégszeretet a garancia, amelyet családi vállalkozásként immár 36 éve képviselünk.

Hazánkban kevés olyan hely létezik, ahol ennyire komplex módon megtalálható minden: különböző igényeknek megfelelő szállástípusok, sokrétű gasztronómia, többféle izgalmas outdoor helyszín, elegáns rendezvénytermek és nem utolsó sorban a Tisza páratlan atmoszférát teremtő közelsége. Mindennek szívében a többhektárnyi területen fekvő gyógy- és élményfürdővel, amely a szűkös szállodai wellness részlegekkel szemben igazán nagy teret ad a meetingek utáni lazításhoz, esti programokhoz.

Helyszínek:

Legyen szó bármilyen eseményről, szállodánk természetes megvilágítású 150 fős konferenciaterme és leválasztható szekciótermei ugyanolyan kellemes atmoszférát biztosítanak, mint a fürdő külső és belső terei. Emellett a Tisza várost körülölelő hatalmas kanyarulata további alternatívákat kínál a kültéri élményekhez: lenyűgöző galériaerdők, homokos szabadstrand és kerékpárúttal átszelt Tisza-parti sétány váltják egymást a folyó mentén.

Szállás:

Komplexumunk területén a Barack Thermal Hotel & Spa**** 50 db szobája valamint 13 db Thermal Apartmanház nyújt kényelmes elhelyezést közvetlen átjárással a fürdőbe. További szálláslehetőséget és egyben sajátos outdoor helyszínt kínál a Prémium Apartmanházak zárt, medencés, ősfás parkja, amelyhez 12 db skandináv stílusú házikó, szabadtéri bográcsozó és meeting terem is tartozik, igazi privát szférát teremtve 30-40 fős csoportok részére.

Vendéglátás:

Négycsillagos étterem, bisztrokonyha, hagyományos ízeket felvonultató konyhaműhely, klasszikus strandételek és frissítő Aqua bár. Vendéglátó egységeinket ezerféle hangulat és élmény jellemzi, ám egy dolog mindenben közös: ragaszkodunk a minőséghez és a környékbeli termelőktől beszerezhető friss alapanyagokhoz.

Wellness:

Egész napos értekezletek utáni lazításhoz vagy vizes tematikájú csapatépítő programokhoz biztosít kiváló helyszínt a Barack Gyógy- és Élményfürdő, ahol gyógyvizes medencék, élménymedencék, strandmedence, úszómedence, jacuzzi, impozáns szaunavilág és kényeztető wellness kezelések várják a feltöltődni vágyókat.

Programok, csapatépítés:

Éjszakai fürdőzés vízi mozival vagy discoval, tematikus szauna szeánszok, „mozduljON” játékbekészítés (pingpong asztal, darts, gombfoci, csocsó, óriás jenga, activity), bowling- és billiárdterem a komplexumtól 200 méterre, Barack Gasztroszínház, bor- és pálinkakóstolók, sörvacsora a Békésszentandrási Sörfőzde kézműves söreivel, esti fáklyás túra ösztönző barackpálinkával, grillparty, bográcsos főzőverseny, „Az elveszett piknik kosár nyomában” – Tisza-parti felfedező program, sárkányhajózás, sétahajózás a Tiszán, Tiszakécskei határjárás lovaskocsival, kerékpártúra.