Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Gyors ajánlatok: Balneo Hotel Zsori

Mezőkövesd

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
300 fő
Szobák száma:
134 db
Termek száma:
9 db
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Wellness részleg gyógyvízzel
Wellness részleg gyógyvízzel
A Balneo Hotel Zsori meghatározó eleme a Zsóry gyógyvíz, ami egyenesen a Zsóry gyógyfürdő területéről érkezik hozzánk.

Egri borvidék
Egri borvidék

Budapesttől 1 órányira
Budapesttől 1 órányira
Gyógyvizéről híres Zsóry-fürdőn fekvő szállodánk kiváló wellness szolgáltatásokkal, kényeztető kezelésekkel és ínyenc gasztronómiával csábítja vendégeinket Budapesttől csupán egy órányira.

Megközelíthetőség

Cím
 • 3400 Mezőkövesd, Fülemüle u. 2.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára
Miskolctól
0.75 órára
Egertől
0.5 órára
Debrecentől
1 órára

Autóval:
A termál szálloda Budapest irányából az M3-as autópályán közelíthető meg. Az autópályát a 128-as kijáratnál kell elhagyni Mezőkövesd felé, majd a körforgalomnál Zsóry-fürdő irányába fordulni. Zsóry-fürdőre behajtva már látszik a wellness szálloda.
Ingyenes parkolást az érkezés és a szabad helyek függvényében biztosít a szálloda belső és a szálloda melletti külső parkolóban. A szálloda belső parkolójában 74 db, ebből 2 db mozgáskorlátozott parkolóhely van, a külső parkolóban 36 db hely, továbbá rendelkezésre áll a szállodai előtti nagy parkolóhely is.

Busszal:
Budapestről és Miskolcról közvetlen járatokkal közelíthető meg a wellness hotel. Debrecen irányából miskolci vagy nyékládházi átszállással, közvetlen csatlakozással lehet a legkönnyebben eljutni a Balneo Hotel Zsori-ba.

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden - 1 óra Budapesttől autópályán

Vonattal:
Budapestről vagy Miskolc felől közvetlen gyorsvonattal elérhető Mezőkövesd. Mezőkövesdről buszjárat visz Zsóry-fürdő üdülőterületére, ahol a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** már könnyen megtalálható. Intercityvel Füzesabonyi átszállással közvetlen csatlakozással lehet eljutni Mezőkövesdre. A vonat állomástól taxival 10 perc eljutni a szállodába.

Repülővel:
A hotel Debrecen és Budapest repülőtereitől kb. egyforma távolságra található, mindkét irányból az M3-as autópályán közelíthető meg Mezőkövesd.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Zsóry I. 43 m2 30 fő 40 fő 24 fő 20 fő 20 fő
Zsóry II. 56 m2 60 fő 50 fő 50 fő 30 fő 30 fő
Zsóry III. 76 m2 70 fő 80 fő 50 fő 40 fő 30 fő
Zsóry I-II-III. 180 m2 140 fő 200 fő 120 fő 100 fő 60 fő
Panoráma Room 80 m2 40 fő 40 fő 32 fő 25 fő 25 fő
Panoráma Terasz 80 m2 - - - - -
President Room 27 m2 - 24 fő - 16 fő 10 fő
Board Room 10 m2 - - 4 fő - -
Club Terem I.II.III 42 m2 - 36 fő - - -

Helyszín információk

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** 134 jól felszerelt szobával áll vendégek rendelkezésére, amelyek méretükben, funkciójukban és kialakításukban minden igényt igyekeznek kielégíteni.

A Balneo Hotel Zsori rendezvény szempontból jó választás, hiszen területén összesen 9 rendezvény- és konferenciaterem áll a vendégek rendelkezésére, melyek mindegyikét modern technikával szereltek fel. A szálloda tökéletes rendezvényhelyszín konferenciák, tréningek, csapatépítő rendezvények, családi összejövetelek és esküvők számára. Változatos lehetőségeket kínál a 200 fő kapacitású plenáris teremtől az elegáns, kis létszámú tárgyalótermekig. A termek technikai alapfelszereltsége: 1 db projektor vetítővászonnal, 1 db flipchart tábla. Igényelhető továbbá: hangosítás, laptop, monitor, pinwand, pointer, prezentációs távirányító.

Termek
A Balneo Hotel legnagyobb terme a Zsóry terem, mely három részre osztható. A 200 fős konferenciaterem a földszinten található, természetes megvilágítást élvez. 3 db szekcióteremmé alakítása az elhúzható falaknak köszönhetően néhány perc alatt megvalósítható.


Helyszín jellemzői

 • kötetlen, laza
 • bográcsozós
 • kertkapcsolatos
 • grillezős
 • autópálya közeli
 • családias
 • szabadtéri
 • sportos
 • wellness részleg
 • borrégió közeli

Hasonló helyszínek

Népszerű
Részletekért és ajánlatért kattintson!

Tisza Balneum Hotel

Tiszafüred

A szálloda 2 konferenciatermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferenciaközpontja. A kiváló konferenciaadottságok, valamint a kül-és beltéri csapatépítő programok széles skálája garantálják a rendezvények sikerét.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Cascade Resort & Spa

Demjén

Válassza a hotelt konferenciája, tréningje, workshopja helyszínéül, hogy a tökéletes munka mellett a helyszín és a vendéglátás is tökéletes legyen.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Thermal Park Hotel

Egerszalók

A tapasztalt és gyakorlott csapattal, speciális outdoor tréningekkel, kiváló meeting termi adottságokkal a szálloda teljes mértékig hozzájárul a rendezvény sikerességéhez.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hajnal Hotel

Mezőkövesd

Rendezvények csendes, nyugodt környezetben!