Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Bakony Hotel

Bakonybél

Közép-Dunántúl
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
119 fő
Szobák száma:
49 db
Termek száma:
3 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 8427 Bakonybél, Fürdő u. 57.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Veszprémtől
0.75 órára
Székesfehérvártól
1.25 órára
Győrtől
1.25 órára

A hotel személygépkocsival Veszprém felől a 82-es főúton Zirc, majd a Zircről Bakonybél útvonalon közelíthető meg.
Az ország nyugati részéről érkezők Pápán keresztül a 83-as főúton érhetik el Bakonybélt.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Konferencia terem 68 m2 35 fő 80 fő 30 fő 50 fő 40 fő
Szekcióterem I. 40 m2 20 fő 30 fő 20 fő 20 fő 20 fő
Szekcióterem II. 40 m2 20 fő 30 fő 15 fő 20 fő 20 fő

Helyszín információk

A Bakony Hotel*** klasszikus hegyvidéki szálloda az erdők övezte, történelmi Bakonybélen. A Gerence-patak szegélyezte 4 hektáros parkban hatalmas fenyők és medvehagyma ligetek veszik körül a kétszintes épületet. Az környezet mellett a könnyű megközelíthetőség miatt is kitűnő helyszíne kisebb és nagyobb létszámú céges programoknak, legyen az pár fős stratégiai megbeszélés, szervezeti oktatás részlegeknek vagy szakmai tréning a teljes szervezetnek.

115 fő kényelmes szállodai elhelyezése mellett teljes körű ellátást biztosít akár külső helyszínen is. Beltéri programokhoz természetes megvilágítású termek, míg kültéri programok, csapatépítő események helyszíneként a szállodát körülvevő park és erdőség áll rendelkezésre.

Grill kertünk jó lehetőséget biztosít gasztronómiai csapatépítő programjainkhoz. (Csapatépítő főzés vagy egy hangulatos, szabadtéri kemencés sütögetés)

Rendezvénytermek: A rendezvény sikeréhez segítőkész és rugalmas személyzetünk mellett garantálni tudjuk a szálloda otthonos környezetét, a természetes megvilágítású termeinket, és az ahhoz szükséges eszközöket.

Étterem: Éttermünk kínálatában kiemelt szerepet kapnak a vidéki ízek, a bakonyi specialitások A jelen kor igényeihez igazodva konyhánk felkészült a különböző sepciális étrendet igénylő vendégek kiszolgálására. Legyen az vegetáriánus étkezés, egészségügyi vagy életmódhoz igazodó diéta, ételallergia.

Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez: Grill kertünk jó lehetőséget biztosít gasztronómiai csapatépítő programjainkhoz. (Csapatépítő főzés vagy egy hangulatos, szabadtéri kemencés sütögetés)

4 hektáros park az outdoor programokhoz!

Parkolási lehetőség: zárt, de nem őrzött parkolóban térítésmentesen