Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Bagolyvár Rendezvényhelyszín

Budapest

Maximum kapacitás:
Szálláshely kapacitás:
100 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
2 db
Teljes terület:
200 m2
Helyszín típusa:
étterem

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, Gundel Károly út 4.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Bagolyvár Rendezvényterem 90 m2 80 fő 80 fő
Bagolyvár Terasz 80 m2 60 fő 40 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín:

Kifinomult, romantikus bármely rendezvénynek tökéletes helyszíne lehet. A megújult Bagolyvár elegáns, vintage stílusú enteriőrjének történelmi falain túl, immáron rendezvényhelyszínként nyitja meg kapuit.

A városligeti Bagolyvár mindent megad ahhoz, hogy rendezvénye felejthetetlen legyen. Több mint száz éve garancia a minőségre a vendéglátásban, számos rendezvény stabil helyszíneként tartják számon.


Rendezvénytermek:

A Bagolyvárban legalább 80 fős rendezvénynek tudunk helyet biztosítani, a kerthelyiségben ugyanennyi vendég étkezhet kényelmesen. Az épületet úgy tervezték meg, hogy ne az utca, hanem az Állatkert felé nyíljon a kilátása. Tartsa rendezvényét a Bagolyvárban és engedje át magát a kulináris élvezeteknek, miközben az ős fás terasz, árnyas lombjai alatt beszélget azokkal, akik igazán fontosak Önnek!


Étterem:

A Bagolyvárban a magyar konyha remekeiből mindenki megtalálja azokat a fogásokat, amiket a vendégei sokáig dicsérni fognak. Menüsorokért Moldován Viktor executive séf és Kovács János executive sous séf felelnek. Családias hangulat, hagyományos magyar vendégszeretet értékeit kínálja a magyar konyha remekeiből minden választott menüsor alkalmával.


Megközelíthetőség:

A Bagolyvár Étterem legkönnyebben a Kisföldalatti (M1-es metróvonal) Hősök tere, vagy Széchenyi fürdő megállóhelyétől, a 72-es trolibusz Állatkert megállójától, illetve a 75-ös és 79-es trolibusz Hősök tere megállóhelyétől közelíthető meg.


Parkolás:

A parkolásért munkanapokon 08:00 és 18:00 óra között óránként 350 forintot kell fizetni a Bagolyvár Étterem vonzáskörzetében. A parkolás a hétvégén és munkaszüneti napokon ingyenes.Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • elegáns
  • exkluzív
  • csendes