Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
Avalon Park és Resort & Spa Céges Rendezvényhelyszín
Avalon Park és Resort & Spa Céges Rendezvényhelyszín Avalon Park és Resort & Spa Céges Rendezvényhelyszín Avalon Park és Resort & Spa Céges Rendezvényhelyszín Avalon Park és Resort & Spa Céges Rendezvényhelyszín Avalon Park és Resort & Spa Céges Rendezvényhelyszín Avalon Park és Resort & Spa Céges Rendezvényhelyszín Avalon Park és Resort & Spa Céges Rendezvényhelyszín

Avalon Park és Resort & Spa

Miskolc

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
200 fő
Szobák száma:
65 db
Termek száma:
3 db

Megközelíthetőség

Cím
  • Miskolc, 3519 Miskolctapolca, Iglói út 15.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
0.2 órára
Nyíregyházától
1.1 órára
Budapesttől
1.6 órára

Az M3-as autópályáról könnyedén megközelíthető, Budapesttől 180 km-re. Az Avalon Park fekvése kedvező, az autópálya lehajtótól csupán 8 km-re található.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Konferencia Központ 180 m2 130 fő 200 fő 130 fő 90 fő 60 fő
Ristorante Különterem 112 m2 - 100 fő - 48 fő 30 fő
Resort & SPA Különterem 90 m2 - 60 fő - 16 fő 18 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín – Az Avalon Resort & SPA a Bükk ölelésében, a természet közelségében várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Az Avalon Park hitvallása szerint a kényeztetés mindenkinek jár, legyen szó családokról, párokról, baráti társaságokról, vagy üzletemberekről. A szobák és lakosztályok mindegyike romantikus kikapcsolódást és felfrissülést nyújt a pároknak, de igazi relaxálást biztosít üzletembereknek is egy fárasztó munkamegbeszélés után.


Rendezvénytermek – 
1. Avalon Konferencia Központ- az exkluzív Konferencia központhoz hatalmas terasz tartozik, ezáltal a kollégák a Bükk ölelésében, gyönyörű környezetben levegőzhetnek és frissülhetnek fel a rendezvények szünetében. A terem legnagyobb előnye, hogy különálló épületként tökéletes otthont biztosít a rendezvények zavartalan lebonyolításához vagy egy feledhetetlen csapatépítő bulihoz.
2. Avalon Ristorante Különterem- A Gastro Design díjas Avalon Ristorante exkluzív és modern környezetében található különterem 100 fő befogadására alkalmas. Céges csapatépítők, kisebb esküvők, családi és baráti társaságok összejövetelének ideális helyszíne. A terem az étterem egy különálló, elzárt részében található, így tökéletesen biztosítja a tárgyalás, vagy rendezvény nyugodt, zavartalan lefolyását.
3. Avalon Resort & SPA Különterem- A szálloda épületének földszintjén található hangulatos konferenciaterem 60 fő befogadására alkalmas, mely szintén a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelten várja vendégeit. Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról, tárgyalásról, elegáns környezetben, a természet közelségében, mindenre precízen ügyelve valósítjuk meg kéréseit. A teremhez közvetlenül kapcsolódik egy 100 m2-es terasz, amely állófogadáshoz vagy a kávészünet eltöltéséhez is tökéletes helyszínt nyújt.

Étterem – Az Avalon Ristorante tradicionális olasz ízei garantáltan elkápráztatják a vendégeket. A gasztronómia szerelmesei így fatüzelésű kemencében készült pizzát, tiramisut, eredeti olasz rizottót, házi tésztákat kóstolhatnak, melyeket saját magunk, házilag készítünk el. Emellett mindig friss, egyenesen Olaszországból beszerzett különleges sonkákat, felvágottakat, sajtokat és halakat is ehetnek nálunk. A grillezett húsokat a vendégtérben kialakított látványkonyhán készítjük faszenes grill sütőben, forró vasrácson pirulva vendégeink szeme láttára, közben érezve a friss fűszerek, a fokhagyma és olívaolaj illatát. Az extra szűz olívaolaj kihagyhatatlan alapanyaga konyhánknak, melyet Szicíliából szerzünk be.

Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez – A miskolctapolcai Avalon Park a HELL KART&EVENT Center ultramodern, elektromos gokart pálya szolgáltatásain túl, Magyarországon egyedülálló módon kínál számos minőségi és élvezetes közösségfejlesztő programot, melyeket kérés esetén egyéni igényekhez is igazítunk a cégek számára. Csapatépítő rendezvényeink során mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, a kényeztető wellness-élményektől egészen az izgalmas szabadtéri kalandjátékokig.

Parkolási lehetőség – Parkolás a szálloda alatt elhelyezkedő 129 férőhelyes mélygarázsunkban lehetséges illetve a szálloda közelében található szabadtéri parkolóban.