Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Astoria Hotel

Balatonfüred

Balaton
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
43 fő
Szobák száma:
17 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 8230 Balatonfüred, Jóka Mór u. 28.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Veszprémtől
0.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Zalaegerszegtől
2 órára

A hotel a Balaton északi partján, Balatonfüred központjában, a Reformkori városrészben található.

Helyszín információk

Az Astoria Hotel a Balaton északi partján, Balatonfüred központjában - a Balaton parttól 150 méterre -, a Reformkori városrészben található. A hotel épülete műemlék jellegű. A patinás megjelenés Balatonfüred egyik jellegzetes épületei közé emeli. A szálloda épületét a Dőry család építette – romantikus stílusban – 1868-ban nyaralónak. Az épület hangulatos, elegáns megjelenésének köszönhetően alkalmas esküvők, családi és egyéb rendezvények, kisebb konferenciák, meetingek és csapatépítő tréningek megtartására.

A frekventált környezetben lévő szálloda, kiváló pihenést nyújt olyan vendégek részére, akik szeretik a természetet, a Balaton part közelségét, valamint a központi fekvést. A város történelmi múltjával kapcsolatos látnivalók akár pár perces sétával elérhetők a szállodától.

A borvidéken elhelyezkedő Astoria Hotel alkalmas 30-40 fős konferenciák lebonyolítására is. A természetes fényű, nagy ablakos teremben lehetőség van széksoros, U-alakú ültetésre, valamint álló fogadásra. 

Egy cég közösségé válását, erősítését és stabilizálását a csapatmunka segíti elő. Csapatépítő tréningek megszervezésére is lehetőség van mind a Hotelben, mind Balatonfüreden és környékén is.

Kérés estén borkóstolók megszervezését is vállalják.

Az étterem belső és külső része egyaránt alkalmas esküvők, családi rendezvények, partik, céges ebédek, vacsorák és egyéb rendezvények lebonyolítására, amely mellé július és augusztus hónapban a nyári hétvégéket az elő zene teszi hangulatosabbá.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • kis létszámú
  • vízpart
  • borrégió közeli