Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
art'bistro
art'bistro Domino terem Garden & River terem Tapestry terem

art'otel Budapest by Park Plaza

Budapest

Maximum kapacitás:
140 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
9 db

Kiemelt szolgáltatások

art'bistrobar
art'bistrobar
Az art'bistrobarban nemcsak szállóvendégeink élvezhetik a finom ételek mellett a csodás panorámát a Dunára és Parlamentre néző üvegfal mögül, hanem nagyobb sportesemények alkalmával nagy kijelzőkön követhetik nyomon a mérkőzéseket a sportkedvelők.

Business Corner
Business Corner
A bejárat közelében található Business Cornerben 3 számítógép és 1 nyomtató áll a nap 24 órájában a kedves vendégeink rendelkezésére.

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1011 Budapest, Bem rkp. 16-19

Megközelíthetőség: autóval, bkv-val
Az art’otel a Bem rakparton a Lánchíd és a Margit Híd között helyezkedik el és tömegközlekedéssel a Battyányi téri metró megálló esik a legközelebb.

Helyszín információk

A város első művészetre épülő boutique szállodája, melynek falait Donald Sultan kortárs amerikai művész közel 600 alkotása díszíti.
Lokáció szempontjából is remek választás nem csak a megközelíthetőség, de a Dunai és a Parlamenti panoráma, vagy a Budai vár csodálatos látványa tárul kedves vendégeink szeme elé.
Szállodánkban konferenciatermek, fitness terem és szauna használat, ingyenes WI-FI a szálloda egész területén, valamit egy kétemeletes mélygarázs is vendégeink rendelkezésére áll.

Helyszín információk:
Legnagyobb rendezvénytermünk 140 fő befogadására alkalmas, ezen kívül több kisebb-, illetve szekcionálható termek várják céges és konferenciázni vágyó résztvevőket. Szállodánk Drawing és Chelsea éttermében szeretettel várjuk üzleti és szabadidős csoportjainkat, art’Bistro a’la carte éttermünkben egyéni vendégeinket mediterrán és a magyar konyha ízeit felvonultató ételkínálatunkkal várjuk

Legnagyobb termünk 3 méteres belmagassággal a Tapestry terem, amely 150 m2 alapterületű és 3 egyenlő részre szekcionálható hangszigetelt mobil falakkal. Szintén a -1-es konferenciaszinten találhatóak a Garden & River termek, amely külön-külön 33 m2 alapterülettel rendelkeznek, de egybenyithatóak szükség esetén. Ezen felül 4 board room jellegű terem található a szálloda lobby szintjén, amelyek ideálisak kisebb megbeszélésekre, szekcióteremnek vagy igény esetén irodaként. A résztvevőknek rendelkezésükre áll a termekben többek között projektor vászonnal, flipchart, jegyzetpapír és toll.

Étterem:
Nagyobb létszámú csoportjaink részére a Drawing és Chelsea éttermeink állnak rendelkezésre beépített büfé asztallal, ahol Chéfünk gazdag választékú nemzetközi ételeket készít figyelembe véve a speciális igényeket. Kisebb összejöveteleknek az art bistrobarban tudunk helyet biztosítani, ahol a csodálatos dunai panorámát élvezhetik étkezés alkalmával.

Parkolási lehetőség:
A szálloda mélygarázsában személygépkocsiknak tudunk korlátozott számban helyet biztosítani.