Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Gyors ajánlatok: Aquincum Hotel

Budapest

Maximum kapacitás:
300 fő
Szálláshely kapacitás:
620 fő
Szobák száma:
310 db
Termek száma:
14 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől artson az Üllői útnak, majd forduljon rá a Hungária körútra. Ezután folytassa útját az Árpád hídon át. A hotel a híd budai hídfőjének bal oldalán található.
Megközelítés tömegközlekedéssel: Keresse a 200E jelzésű buszt Kőbánya-Kispest felé. Utazzon a 3-as metró vonalán az Árpád-híd állomásig, majd szálljon át az 1-es villamosra Buda irányába és utazzon vele a híd másik oldalára a Szentlélek térig (2 megállót).

Helyszín információk

Az óbudán található Hotel Aquincum szállodát hangulatos utcák, több borozó valamint étterem veszi körül, és nem messze helyezkedik el a neves Főtértől. A szálloda több szobájából is meseszép kilátás nyílik a Budai-helyekre, és kellemes pihenést nyújt a házon belül található Aphrodite Spa fürdő, melynek termálvize egyenes a Margitszigetről érkezik.

A Hotel Aquincum rendezvények szempontjából remek választás! Amennyiben ide szervez konferenciát, nem kell aggódnia, mert a termek változatos nagysága és variálhatósága gyakorlatilag bármilyen konferencia lebonyolítását lehetővé teszik. Ehhez jön még a modern technikai felszereltség, a személyzet profizmusa, mely valóban a rendezvények széles palettájának lebonyolítására ad módot kezdve akár a kis létszámú tréningektől egészen a 300 fős bankett rendezvényekig. A szálloda tágas terei a konferenciákhoz kapcsolódó kiállítások lebonyolítására is alkalmasak. Kattintson az Ajánlatkérésre, ha az Aquincum Hotel terem bérlés is érdekli!


Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

Budapest

Budapest legexkluzívabb szállodák egyike. A hotel és a hozzátartozó New York Kávéház a belváros szívében található.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Buddha Bar Hotel

Budapest

A Buddha Bar Hotel minden négyzetméretében misztikus, vörös és arany fényben fürdő, luxust sugárzó belső terei harmonikus atmoszférát varázsolnak.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Corinthia Hotel Budapest

Budapest

Budapest egyik legexkluzívabb szállodája.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hilton Hotel Budapest City

Budapest

A szálloda remek választás rendezvénye helyszínéül különleges felszereltségének, szolgáltatásainak valamint központi fekvésének köszönhetően.