Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Aquaréna

Mogyoród

Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
150 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Megközelíthetőség

Cím
  • 2146 Mogyoród, Vízipark út 1.

Az M3 autópályáról (útdíj köteles!) lehajtás: Budapest felől érkezve a 18-as, Hungaroring - Ring pihenőhely lejáratnál vagy Gyöngyös, Hatvan felől érkezve a 23-as, Hungaroring - Szada lejáratnál.
A 3-as főútról: Kistarcsa, Kerepes felől érkezve a Szilasliget (Hungaroring) felé vezető úton vagy Gödöllő felől érkezve közvetlenül Mogyoród felé jobbra fordulva az M31-esre tartó körforgalmat elhagyva.

Helyszín információk

A mediterrán hangulatú, több hektárnyi füvesített parkban elhelyezkedő, összesen 1,5 km hosszú csúszdapálya-rendszerrel, színes napernyőkkel és hűsítő medencékkel felszerelt aquapark felhőtlen kikapcsolódást nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Kiváló lehetőséget biztosítunk családi napok, termékbemutatók, csapatépítő tréningek megszervezésére.

Az aquapark területén egy 5000 nm-es szabad füves terület található, amelyen lehetőség van quad pálya kialakítására, ügyességi és technikai pályák, játszóterek és ugrálóvár telepítésére, valamint rendezvénysátrak, színpadok felállítására.

A bejárati épület tetején kialakított terasz fantasztikus kilátást biztosít a környező hegyekre, a parkra és a Hungaroring területére, sőt, egy messzelátó segítségével akár még az autóversenyek is élvezhető közelségbe kerülhetnek...


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • autópálya közeli
  • elzárt
  • szabadtéri