Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Gyors ajánlatok: Amira Boutique Hotel rendezvényhelyszín

Hévíz

Nyugat-Dunántúl, Balaton
Maximum kapacitás:
50 fő
Szálláshely kapacitás:
35 fő
Szobák száma:
13 db
Termek száma:
1 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 8380 Hévíz, Dr. Babócsay u. 43.
Távolságok nagyvárosoktól
Veszprémtől
1.4 órára
Zalaegerszegtől
0.5 órára
Budapesttől
2 órára
Szombathelytől
1.2 órára

Autóval Budapestről: az M7–en Balatonkeresztúrig, onnan Keszthelyen keresztül Hévíz irányába. Repülővel Sármellék 10 km, Budapest 200 km, Bécs 250 Km

Helyszín információk

A hévízi Amira Boutique Hotel elegánsan és komfortosan berendezett classic és superior szobáin, lakosztályain kívül speciálisan kialakított szobák és lakosztályok állnak a vendégek rendelkezésére.

A szálloda belső adottságai lehetőség nyújt egy igazán egyedi, jól szervezett konferencia, rendezvény megrendezésére. A szálloda ideális helyszíne lehet továbbképzések, konferenciák, árubemutatók, prezentációs fogadások, bálok, esküvők lebonyolítására is. A termek paravánnal elválaszthatóak, így tökéletesen alkalmas kisebb rendezvényekre is. Céges vacsorák megrendezéséhez pedig megfelelő helyszín lehet a klimatizált, exkluzív berendezésű étterem.

A szálloda wellness részlegén teljes testi és lelki felfrissülésen mehet át a vendég, köszönhetően a sokszínű szolgáltatásoknak, mint a frissítő-, stressz és feszültségoldó-, egészségjavító-, alternatív- és ayurveda masszázsoknak, valamint a frissítő-, gyógy-, relaxáló- és szépségfürdőknek.